Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
12 minut temu, szymon09875 napisał:

Makao i po makale :D a mowisz ze zachodnie zbyt skomplikowane ???

Takie tylko dla was teorie wymyśliłem żeby śmieszniej było 😊 

Opublikowano
41 minut temu, Ursus932 napisał:

No z ręką na sercu , w niedziele chciałem jechać, szwagrowi mówię choć pojedziemy, ale najpierw mu pokazałem ogłoszenie, i trochę zniechęcił mnie  

Nie obraz się, ale może ty masz złych doradców??? Ja wiem że najlepiej jak ktoś nie napalonym okiem spojrzy, ale może twój doradca ma po prostu inna wizję tego co ty potrzebujesz, i torpeduje twój każdy pomysł

• Like 1
Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał:

Pewnie szampana otwierali :o

Tak, tylko żeby ten szampan wystrzelił, długo musiała wstrząsać 🤭

Opublikowano
3 minuty temu, bratrolnika napisał:

Nie obraz się, ale może ty masz złych doradców??? Ja wiem że najlepiej jak ktoś nie napalonym okiem spojrzy, ale może twój doradca ma po prostu inna wizję tego co ty potrzebujesz, i torpeduje twój każdy pomysł

Może i tak 

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Może jego szwagier jak mój ojciec- najlepiej nie kupuj nic i nie rób nic. Jak o traktorze się dowiedział to w szał wpadł ale po jakimś czasie ochłonął i przywykł.

Opublikowano
7 minut temu, bratrolnika napisał:

A co tam było do kupienia, bo chyba przegapiłem ten odcinek? Coś ciekawego?

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

No z ręką na sercu , w niedziele chciałem jechać, szwagrowi mówię choć pojedziemy, ale najpierw mu pokazałem ogłoszenie, i trochę zniechęcił mnie 

To nie dla mnie, za dużo wajch 🙆‍♂️

Prędzej ja pobuduje obore niż ty ciągnik kupisz 😂

Opublikowano
pawel885 napisał:

18 minut temu, Agrest napisał:

Ten akurat droższy, ale ogólnie coś tania ta wersja fetora względem serii 7xxx

https://www.olx.pl/oferta/zetor-9540-z-tuzem-CID757-IDHH30r.html

Za 35 już idzie taki wyrwać, też się zastanawiam czemu ta seria taka tania 

nie wiem gdzie widziałeś za 35 ale chyba totalnego szrota. znajomy 8540 chyba 96r sprzedał w 4 dni za 51tys w normalnym stanie a telefonów nie nadazyl odbierać są do super modele tylko w Polsce niedoceniane mają dwa rodzaje skrzyni 3 i 4 biegowe te 4 biegowe mają jednostopniowy wzmacniacz momentu a 3 biegowe mają 2 stopniowy wzmacniacz i chyba te są lepsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v