Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Narko napisał:

Bukownik kupiony,stoi juz w stodole. Jeszcze raz dzieki Panowie.

a zdjęcie dla potomnych będzie?

Opublikowano
3 minuty temu, Narko napisał:

Bukownik kupiony,stoi juz w stodole. Jeszcze raz dzieki Panowie.

Czyli gość w porządku.

A stan jak brat ocenia?

Opublikowano
Przed chwilą, Partyzant85 napisał:

@pafnucy - nie podlizuj się bo i tak nie dam Ci pojeździć. Byłeś na zapieksach pod Jubilatem?

nie mam komu.

ostatnio jak przejeżdżałem, to zamknięte było. szkoda.

Opublikowano (edytowane)

Oczywiscie... jak brat cyknie. Bukownik wizualnie ladny, sita zdrowe. Jezeli chodzi o stan to nieoczekiwalem zbyt wiele alby sita byly cale i zeby dziur wielkosci reki nie bylo, to juz stary sprzet. Cena naprawde dobra. Kupic pasek klinowy oraz silnik i bedziemy testowac. 

Testy sprzetu niestety na jesieni... od 14 grudnia Szwajcariia wysyla Polakow na 14 -dniowa kwarantanne po powrocie z ojczyzny. Jestem uziemiony.

Edytowane przez Narko
Opublikowano

a gdzie tam. cebularzy nie lubię mam wyrafinowany gust i smak.

a tak po za tym. proszę nie zaczynaj i mnie nie uruchamiaj. masz problem to daj adres.

Opublikowano (edytowane)

O jakie pańskie podniebienie ma królewicz - jakbyś głodny był to by Ci się uszy trzęsły jakbyś wcinał cebularza :D

Masz współrzędne geograficzne - zapraszam :D

51°38'32.8"N 22°26'39.5"E

Tak w ogóle to Ty zacząłeś więc nie piskaj :D

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano

Tee, ale to środek dużego kompleksu leśnego za Wieprzem. To co Ty partyzant jaki?🤭😉

Przed chwilą, pafnucy napisał:

spadaj krasnalu!

Czyli się znacie?

Opublikowano (edytowane)

jeszcze nie. mam nadzieję że poznam kiedyś.

próbuje chłopaczyna naprowadzić mnie na bana, ale biedakowi nie wychodzi. B|

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
4 godziny temu, Pomorzanin1222 napisał:

Moze ktoś chce kupić częśći od d 35 ośki z oponami 8.25-20,obrotnica.siłowniki resory itd bo tnę własnie na częśći jedną teraz ?

Dawaj zdjęcia resorow 

Opublikowano

Te pafnucek - ale to Ty zacząłeś dziś dyskusję ze mną więc nie zgrywaj poszkodowanego. Na nic Cię nie próbuję naprowadzić - poradzisz sobie sam - dwa razy wyrwałeś to i z trzecim Ci się uda :D Wierzę w twoje zdolności :D

Opublikowano

nie!. gdyż, ponieważ, aczkolwiek    postanowiłem modom się nie narażać, bo nic dobrego mi to nie dawało. no i dla innych użytkowników również staram się nie być ciągnącym w dół.

spójrz na ilość laików względem postów i powiedz czy był ktoś taki w historii AF. pozdrawiam cię partyzantu nadwieprzańskim spad na ch... dach.

Opublikowano
10 minut temu, pafnucy napisał:

jeszcze nie. mam nadzieję że poznam kiedyś.

próbuje chłopaczyna naprowadzić mnie na bana, ale biedakowi nie wychodzi. B|

A to sory, już myślałem że widzieliście się bo opisałeś go jako niskiego, grubego, nieogolonego, z czerwonym nosem w głupiej czapce😁😉😉😉

To dość szczegółowy opis

Opublikowano (edytowane)

Czytając tego partyzantka też tak go widzę, 🤭

1 minutę temu, Agrest napisał:

A to sory, już myślałem że widzieliście się bo opisałeś go jako niskiego, grubego, nieogolonego, z czerwonym nosem w głupiej czapce😁😉😉😉

To dość szczegółowy opis

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

To i Ty tak wyglądasz?🤔😆

To jak do sprzęgła w zetorze dostajesz?

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, pafnucy napisał:

spójrz na ilość laików względem postów i powiedz czy był ktoś taki w historii AF

To o niczym nie świadczy, są użytkownicy mało a konkretnie udzielający się w konkretnych tematach a Ty to taki raczej król rozmowy o wszystkim i o niczym:) Moda na sukces też miała miliony fanów 

14 minut temu, gregor1284 napisał:

Hmm czuje ze mogli byśmy w tej kwesti porozmiac. Ciekawe jak by to cenili. Nowa 3zl

Mam jedynki w wuj jeszcze nowej. Z Ostrołęki to wozili chyba ile się dało 

Edytowane przez pawel885
Opublikowano
9 godzin temu, 6465 napisał:

Co ty za bajki opowiadasz,  jechałem kiedyś z Sejn to w listopadzie jeszcze kukurydza stała. 

To pewnie 2017 r,deszcz padał,to w grudniu qq było kończone.   A w ogóle QQ  na ziarno na wiosce, drugi rok ,a w okolicy to od kilku lat dopiero.

Opublikowano
4 minuty temu, Agrest napisał:

To jak do sprzęgła w zetorze dostajesz?

Dla każdego: przedłużenie pedału w samochodzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v