Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
16 minut temu, farmtrac8244 napisał:

Delta to znaczy? Dmuchawa się załącza gdy różnica między zadaną a obecną to mniej więcej 8 stopni

Po sprawdzaj jeszcze dobrze ustawienia.

Skoro przy rozpalaniu dmucha do ustawionej temperatury na sterowniku to czujnik jest dobry

Opublikowano (edytowane)

Fakt tej akcji nie zapomne... czyste szalenstwo, bez Ciebie by sie to nie udalo. ... moglem smialo kupowac bez ogladania. Unimog jak dla mnie za mlody... cena zwala z nog ale takie sa realia.

Edytowane przez Narko
Opublikowano
9 godzin temu, Grzechooo napisał:

To po prostu taka szlifierka-szajs. Tarcze próbowałem na różne sposoby zakładać, a nawet próbowałem delikatnie nakładałem smar podkładkę (wiem że to głupie ale w akcie desperacji). Nie jestem ślusarzem z pierwszej łapanki, dojechałem już nie jeden sprzęt😂. Głównie pracuje na małych szlifierkach ale przeżyłem juz i pare dużych.

Ja w jednej jak nie założyłem dwóch tarcz to za cholere nie moglem później odkręcić.  Raz nawet druga szlifierka przecinalem nakretke.

9 godzin temu, bratrolnika napisał:

nie wiem jak ta, ale miałem albo i jeszcze gdzies mam taką zakładaną na wierzch fotela, podłączane pod zapalniczkę, fajnie to grzeje, nawet za mocne można powiedzieć

szkoda że nie powiedziałeś wczesniej że czegoś takiego szukasz to bym ci to sprezentował jak byłeś

@Ursus932 zoba, tanio, i to czego szukasz

d*pa w samochód i jedź oglądać, a jak już bedziesz to zapraszam na kawę, bo to niedaleko

https://www.olx.pl/oferta/ursus-934-914-1014-CID757-IDHDZAg.html#502789b8b6;promoted

Coś Ty, śrubokręt zamiast zamka tylnej szyby i te opony takie brudne 🤣

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

Kiedyś utrafiłem podcinarkę do porzeczek. Dogadaliśmy cenę. Pojechałem kolejnego dnia. No i kupiłem ale gość powiedział że byli inni kupcy i dawali cenę z ogłoszenia, wię przytrzymał ją ale chce te 300zł więcej. No i zapłaciłem bo mi zależało.

Dogadane tylko przez telefon ?

Opublikowano
9 godzin temu, bratrolnika napisał:

nie wiem jak ta, ale miałem albo i jeszcze gdzies mam taką zakładaną na wierzch fotela, podłączane pod zapalniczkę, fajnie to grzeje, nawet za mocne można powiedzieć

szkoda że nie powiedziałeś wczesniej że czegoś takiego szukasz to bym ci to sprezentował jak byłeś

@Ursus932 zoba, tanio, i to czego szukasz

d*pa w samochód i jedź oglądać, a jak już bedziesz to zapraszam na kawę, bo to niedaleko

https://www.olx.pl/oferta/ursus-934-914-1014-CID757-IDHDZAg.html#502789b8b6;promoted

Widziałem od razu jak wstawił, teraz jestem cały czas na bieżąco, kiepski stan, nawet na przednich oponach dziadują, oczywiście kawa 👍znacznie ciekawsza niż ten ciągnik 

Opublikowano

Tak.

Przyczepę dogadałem przez telefon. Telefonicznie też dogadałem lawetę a laweciarz na miejscu wyłożył swoją gotówkę😆

Opryskiwacz też udało się na telefon kupić. Trafiłem na super słownych sprzedających.

Opublikowano
7 godzin temu, 6465 napisał:

Nie da rady krowy się latują.😁

Marcin nie odbieraj tego źle ale nie mogłem się powstrzymać 😉

A czemu mam odbierać źle 😉 toż wczoraj jedna już była kryta 🤷‍♂️

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Tak.

Przyczepę dogadałem przez telefon. Telefonicznie też dogadałem lawetę a laweciarz na miejscu wyłożył swoją gotówkę😆

Opryskiwacz też udało się na telefon kupić. Trafiłem na super słownych sprzedających.

ja sadzarkę prawie nówkę kupiłem przez telefon i nawet bez zdjęcia. a le to kasa nie wielka to i ryzyko małe.

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Widziałem od razu jak wstawił, teraz jestem cały czas na bieżąco, kiepski stan, nawet na przednich oponach dziadują, oczywiście kawa 👍znacznie ciekawsza niż ten ciągnik 

Ty bardziej dziadujesz niż on 👍

Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

Ale cena dobra

Opublikowano
3 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Ty bardziej dziadujesz niż on 👍

A co mam niby padliny na podwórku 🙆‍♂️ może stare i archaiczne ale wszystkie sprawne  100% i nie wsyd na drogę wyjechać 

Opublikowano
25 minut temu, jahooo napisał:

w sterowniku ustawia się górną temperaturę wyłączenia dmuchawy i dolną temperaturę włączenia - może nie osiąga tej dolnej temperatury ? Jaki sterownik ?

Sterownik st 60

21 minut temu, stempos1980 napisał:

Po sprawdzaj jeszcze dobrze ustawienia.

Skoro przy rozpalaniu dmucha do ustawionej temperatury na sterowniku to czujnik jest dobry

Po rozpaleniu chodzi ale gdy spadnie to już nie ruszy. 

Opublikowano
1 minutę temu, Ursus932 napisał:

A co mam niby padliny na podwórku 🙆‍♂️ może stare i archaiczne ale wszystkie sprawne  100% i nie wsyd na drogę wyjechać 

Chłopie ty szukasz dziewicy w burdelu 😅

• Haha 1
Opublikowano
10 minut temu, bratrolnika napisał:

Ale cena dobra

Pewnie ze bym go dopracował 😉 no sam nie wiem

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v