Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

40 tyś to i tak dobra oferta

Dla tych co nie stać na łursusa. 😁😎

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

O kurde, szmat czasu. To w Polsce gospodarzysz, a tam mieszkasz?

Gospodarzeniem na "malym ogrodku" bym tego nie nazwal ale staram sie ogarniac temat na urlopach. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał:

Awaryjnie rozkręć przełącznik i spróbuj na krótko.

Chyba musieli mi Janusz dać na trzecie imię😁

Poxylina czyni cuda😆 Ustawione na drugi bieg , tak jak całe życie chodziła. Już pracuje.

20201126_202034.jpg

Opublikowano
16 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Dzban_z_Podkarpacia jeździsz ałdi z fotelem wypierdzianym przez Helmuta a taki patriota jesteś i Fend z krzaków przeszkadza? Może ten sam szwab pierdział w Fendcie i twoim ałdi? Taki komfortowy jesteś to pewnie masz w tym ałdi taki sam komfort jak w swoim łursusie?

A Ty buraku to co kolegów szukasz, że robisz jakieś wycieczki do mnie??  Tak żeby zaspokoić twoją ciekawość to moje audi jest krajowe więc żaden Helmut w niego nie pierdział czego nie można powiedzieć o twoim fyndzie 🤣😂 Nie chcę żeby Ci za bardzo gul skoczył to nie będę się za bardzo rozpisywał  bo i tak d*pa Cię piecze. 

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

Poxylina czyni cuda😆 Ustawione na drugi bieg , tak jak całe życie chodziła. Już pracuje. 

Te mieszkasz w Mazowieckim a tu niemq druciarstwa😁

Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, szymon09875 napisał:

Tak juz wlozony, zostalo rozrzad ustawić i zjechac. 

A kto radził przed chwila że sie kupuje od razu jak jest okazha ?? Wydaje mi sie ze @TheraRolnikZnasz goscia ???

No raczej dla żartów nikt nie wystawia ogłoszeń na olx czy innych stronach a ja tylko wspomniałem 

Nie nie kojarzę gościa 😁

Edytowane przez TheraRolnik
Opublikowano
24 minuty temu, Narko napisał:

40 tys. zl, oczywiscie auto do sprowadzenia, zarejestrowane w Szwajcarii.

A w jakim rejonie mieszkasz ? Bo szwagier pracuje w Szwajcarii ale on to będzie tam dopiero na wiosnę.

Opublikowano
3 minuty temu, stempos1980 napisał:

Te mieszkasz w Mazowieckim a tu niemq druciarstwa😁

No jak nie ma jak jest😁

Bedzie działać dopóki sie nie popsuje🤭

Opublikowano
15 minut temu, PRIMO napisał:

Dla tych co nie stać na łursusa. 😁😎

Tak się pocieszaj 🤣😂

Opublikowano
Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

A Ty buraku to co kolegów szukasz, że robisz jakieś wycieczki do mnie??  Tak żeby zaspokoić twoją ciekawość to moje audi jest krajowe więc żaden Helmut w niego nie pierdział czego nie można powiedzieć o twoim fyndzie 🤣😂 Nie chcę żeby Ci za bardzo gul skoczył to nie będę się za bardzo rozpisywał  bo i tak d*pa Cię piecze.

Srowy a nie krajowy dzbanie jeden. Poloneza sobie kup albo Tarpana. O komforcie pisze miłośnik ursusa. Tylko ałdi, bmw 😂😂😂 Co dupa nie piecze w germańskim ałdi? Tak sie rzucałeś jak napisałem że fajny Fend albo Renata ? Sam sie załatwiłeś swoim szczekaniem ale teraz ciężko odszczekać co?

Opublikowano
55 minut temu, TheraRolnik napisał:

To ja ci sprzedam bodajże 3 właściciel i poprzedni kupił go z skr'ów także wiesz jaki on wyjechany 😅

Tłumacze Ci po ch*j mi drugi kombajn 🤦‍♂️

Opublikowano
11 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

A w jakim rejonie mieszkasz ? Bo szwagier pracuje w Szwajcarii ale on to będzie tam dopiero na wiosnę.

Kanton Bern.

Opublikowano
16 minut temu, Agrest napisał:

20201126_202034.jpg

Eeee 🤔 jednak masz smykałkę do napraw. 😁

7 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Tak się pocieszaj 🤣😂

Ja się nie pocieszam 🤨 tylko stwierdzam fakty. 😎

Opublikowano
5 minut temu, TheraRolnik napisał:

Na części 😅

A który rocznik? Tylko do mojego części nie potrzebne 

Opublikowano
3 minuty temu, Narko napisał:

Kanton Bern.

To tam bliżej Francji jak kojarzę? Czym tam się zajmujesz jak można wiedzieć?

Opublikowano
4 godziny temu, lamboEVO100 napisał:

Z Mazur ? 🤔

Wiesz coś na ten temat 🤔

4 godziny temu, Ursus932 napisał:

Który rocznik? 

Chyba 84

4 godziny temu, Ursus932 napisał:

Właśnie o to chodzi ze sklep za***isty,zaopatrzenie też konkret, w różne pierdoły gdzi w innych sklepach tego nie idzie dostać, z pięciu ich siedzi, żerują głównie na firmach, przyjadą z pgmu za burte do autosanki 800 gdzie cały komplet 1200🙆‍♂️, mają serwis hydrauliki itd, u nas masa różnych firm i tam się zaopatrują, a rolnik to trochę taki intruz🤦‍♂️ i mają w d*pie zamawianie

@szymon09875 weź no napisz mu co to zaopatrzony sklep

Ooo @Narko też powinien wiedzieć

3 godziny temu, 6465 napisał:

No co ty.  89r mieli go od nowości nie całe 1000mth.  Był wystawiony za przeszło czterdzieści tyś.  I poszedł. 

Ten o którym rozmawialiśmy?

Opublikowano
6 minut temu, danielursus3p napisał:

To tam bliżej Francji jak kojarzę? Czym tam się zajmujesz jak można wiedzieć?

Do FR i DE mam po 100km.  Modernizacja oraz budowa nowych przylaczen instalacji internetowych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v