Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
18 godzin temu, jacek3773 napisał:

Znam go bardzo dobrze-kumpel.

Do czego tura chcesz założyć

Widzę że pewnie jesteś z tamtych okolic :)

Bardziej szukam jakiegoś traktora z turem /koparki , ostatecznie tur do c360 przerobić z innego modelu.Wlasnie patrzyłem tam w ogłoszeniu tur od MF / koparki mf 50

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, mf362 napisał:

Widzę że pewnie jesteś z tamtych okolic :)

Bardziej szukam jakiegoś traktora z turem /koparki , ostatecznie tur do c360 przerobić z innego modelu.Wlasnie patrzyłem tam w ogłoszeniu tur od MF / koparki mf 50

Tur leźy u mnie . Renowka 652 może by cię interesowała z oryginalnym turem . To jest koparka w wersji rolniczej ma cięgła .dwie prędkosci wałka  rewers wspomaganie  rocznik chyba 1987 na MWM

Edytowane przez jacek3773
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Ursus932 napisał:

Gdzie kupuje się części do tych zachodnich? Bo u mnie w sklepie Janek powiedział, że dużo typów tych zagranicznych i nie chce na zamówienie sprowadzać części 🤷‍♂️ 

widac jacy kupujacy tacy sami i sprzedajacy. trafil sie slepy i kulawy i sie prowadza nawzajem

ps. na naprawde czytajac takie brednie to ten podzial na polske A i B jest calkiem do kitu ,powinna byc jeszcze polska C i D wzgledem rozumu

Edytowane przez szmergiel
  • Haha 4
Opublikowano
7 godzin temu, Ursus932 napisał:

Gdzie kupuje się części do tych zachodnich? Bo u mnie w sklepie Janek powiedział, że dużo typów tych zagranicznych i nie chce na zamówienie sprowadzać części 🤷‍♂️ 

Sklep to powinien mieć na stanie części. Nie te czasy, ja jak idę do sklepu i mówię że chcę np kolektor wydechowy - którego cenę sprawdziłem w internecie -  i słyszę "będzie pojutrze, 500zł" to mówię że sam sobie zamówię za 400 i wychodzę, chociaż nieraz zdarza się że w lepszej cenie im przyślą  ... A jak Janek nie ogarnia zamówień to chyba tylko tacy jak ty tam kupują sznurek do prasy, nożyki do kosiarki i tuleje do ursusa - czyli towar który schodzi jak ciepłe bułeczki 

6 minut temu, jacek3773 napisał:

No 80te lata .jakoś mi się tak klepneło .już poprawiam

70-te

Opublikowano
7 minut temu, pawel885 napisał:

Sklep to powinien mieć na stanie części. Nie te czasy, ja jak idę do sklepu i mówię że chcę np kolektor wydechowy - którego cenę sprawdziłem w internecie -  i słyszę "będzie pojutrze, 500zł" to mówię że sam sobie zamówię za 400 i wychodzę, chociaż nieraz zdarza się że w lepszej cenie im przyślą  ... A jak Janek nie ogarnia zamówień to chyba tylko tacy jak ty tam kupują sznurek do prasy, nożyki do kosiarki i tuleje do ursusa - czyli towar który schodzi jak ciepłe bułeczki 

70-te

Właśnie o to chodzi ze sklep za***isty,zaopatrzenie też konkret, w różne pierdoły gdzi w innych sklepach tego nie idzie dostać, z pięciu ich siedzi, żerują głównie na firmach, przyjadą z pgmu za burte do autosanki 800 gdzie cały komplet 1200🙆‍♂️, mają serwis hydrauliki itd, u nas masa różnych firm i tam się zaopatrują, a rolnik to trochę taki intruz🤦‍♂️ i mają w d*pie zamawianie

Opublikowano

@slawek74ale

że był już u Ciebie z pała bo nie splaciłes fynda 🤔

Jprdl nie pytam o więcej 🙆‍♂️

Opublikowano (edytowane)
8 minut temu, slawek74 napisał:

A tego znacie ? https://youtu.be/_2MSRhITzeA znam gościa😁

dobrze że ja nie mam długów u Ciebie....

3 minuty temu, Partyzant85 napisał:

@slawek74 - i byłeś po tej stronie Wieprza ? :D

sie obudził ten z wyciętego... 🤦‍♂️

Edytowane przez pafnucy
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v