Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Dojazdy słabe, obszarników jako takich nie ma. A ci co są to jeżdżą tam gdzie dojazdy są bardzo dobre, u mnie to jedyna możliwość wparować na jedno z dojazdem i po kolei atakować następne grunty.

Opublikowano
8 minut temu, Partyzant85 napisał:

Za dwa lata to może kupisz tego co od roku szukasz 😂 Zaczynaj na wiosnę szukania następnego bo znając twoje ruchy to za 4 lata może wybierzesz :D

TY najgorszy lubelaku 😁 uważaj sobie, ciekawe jak Ty długo szukasz tego zachodniego grzmota 🤔

Opublikowano

Krócej niż Ty swojego łursusa :D Tyle tych gruzów po ogłoszeniach a Ty rok szukasz 😂

Opublikowano
2 godziny temu, Partyzant85 napisał:

Krócej niż Ty swojego łursusa :D Tyle tych gruzów po ogłoszeniach a Ty rok szukasz 😂

W Bramce widziałem jakiś 3080 stoi nawet względny.

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, danielursus3p napisał:

W Bramce widziałem jakiś 3080 stoi nawet względny.

Nie chcę sześciogarowego.

@pafnucy jakiś problem?

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano

taaa Wieprz wysechł. :D

a jak problem to co?

2 minuty temu, Partyzant85 napisał:

@pafnucy jakiś problem?

Opublikowano

To uważaj na słowa. Żebym Ci nie pokazał gdzie pieprz rośnie, wróć gdzie raki zimują :D

Opublikowano

Nie mam potrzeby na tamtą stronę :D Dwa razy byłem w tym roku i wystarczy :D

Opublikowano (edytowane)

to siedź w tym lesie i nie podskakuj.

Edytowane przez Gość
Opublikowano
1 minutę temu, PRIMO napisał:

A ty co takie podchody do mnie robisz?😶

A tak na poważnie to u mnie na wichurze chłopak sprzedaje to i tamto. 😎

Żadne podchody. Uczę się ogłoszeń olx w promieniu 100km na pamięć i co ciekawsze wklejam😁

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, Partyzant85 napisał:

@pafnucy nie fikaj

spadaj niuniuś.

jak się do kogoś nie przypitolisz to żyć nie możesz?

Edytowane przez Gość
Opublikowano
2 minuty temu, pafnucy napisał:

jak się do kogoś nie przypitolisz to żyć nie możesz?

że niby do kogo?

Opublikowano

Widzę że kiedyś dobrze znaliście się, i to chyba nie tylko przyjaźń😆 niuniuś???🤔🤪 Pieszczotliwie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v