Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

@PRIMONo może bym znalazł nawet szwagier gania tirem ,'Ale wiesz jak to jest ze znajomymi 😏 nie raz to lepiej zlecić firmie tym bardziej że ja nie będę za to płacił

Edytowane przez Gość
Opublikowano

A nie to powiem że nie wyśle  ,i problem będę miał z głowy 😏

3 minuty temu, PRIMO napisał:

@Ursus932 ale łachy ci nie robią bo i tak kasę za to weźmie. 

Opublikowano
2 godziny temu, Rolnik7343 napisał:

dobra "u starego" lepiej ? chyba że mam pisać "u tego"

50 minut temu, Rolnik7343 napisał:

@Ursus932 jakoś mi takie słowa nie leża 👍

Może i nie moja sprawa, ale skoro tak oboje sobie na nerwy dzialacie to po kiego ch**a siedzisz na tej gospodarce? Albo sie podzielcie, albo podziękuj i idz w swoją stronę. 

• Like 2
Opublikowano

Już lepiej Go nie pytaj . Przyjmij , że po prostu tak jest . B|

Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

A nie to powiem że nie wyśle  ,i problem będę miał z głowy 😏

Zapytaj klienta czy jego jakiś znajomy nie jedzie gdzieś tamtędy. 

Opublikowano
2 minuty temu, zetorki12 napisał:

Już lepiej Go nie pytaj . Przyjmij , że po prostu tak jest . B|

Zastanawiają mnie zawsze takie niewyjaśnione sytuacje w gospodarstwach. Nigdy w życiu bym w takiej atmosferze nie wytrzymał, albo bym to wyjasnil albo sie spakowal i trzymta sie :o

Opublikowano

Panowie potrzeba pomocy. Nie tyle mi co sąsiadowi. Mianowicie chodzi o pług huard gr 65 czy jakoś tak. Potrzebne są elementy robocze piersi odkładnice i lemiesze. Może ktoś coś wie o jakichś zamiennikach co by pasowały i nie kosztowały milionów? Pług czwórka w obrocie. Wszystko co udało się znaleźć do tej pory kosztuje majątek.

Opublikowano

Właśnie to był błąd sąsiada że poleciał na cenę pługa a nie sprawdził ceny części zamiennych. Z tego co znalazł to lemiesz do tego modelu kosztuje prawie 5 stów...

Opublikowano
1 godzinę temu, zetorki12 napisał:

Nawet mu ładnie . Dach tylko jakoś odstaje .

Głównie za Zatorem się rozglądasz ? Na razie tylko ogłoszenia czy już cos oglądałeś ?

Szukam w dwóch kategoriach że tak się wyraże ,pierwszy coś z zatora 62/7245 lub ursus 4514 i to będzie ciągnik do tura ,i patrzę coś z serii ciężkiej lub mtz jako główny . A co się trafi konkretne 'pierwsze to kupie 

Opublikowano (edytowane)

@zetorki12Narazie na żywca nic'nie oglądałem ,dopiero w weszłą sobote zakończyłem wcielenia bo tak to odjazdu zbytnio nie było

Edytowane przez Gość
Opublikowano
6 minut temu, danielhaker napisał:

Ja tak się złapałem na drukarce. Drukarka 150zł a ori czarny tusz 50zł. Ale to już opanowałem, teraz mam prawie za darmo B|

najtańsza drukarka na rynku to produkowany od kilkunastu lat HP P1102. kosztuje teraz chyba 400 zł, a toner ok 10 zł ;) 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v