Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
5 minut temu, danielursus3p napisał:

To zostaje jęzor😁

To lepiej samemu być do śmierci niż takie obrzydlistwa robić.

Opublikowano (edytowane)
31 minut temu, TheraRolnik napisał:

Jak tys sam powiedział żeby nikt ci już ciągnika nie szukał także czochraj bobra 😂

No bo o ciągniku jest zakaz 😉, ale twojego siusiaka w każdym temacie już próbują wyciągać na dziewczyny 🤷‍♂️

31 minut temu, danielursus3p napisał:

Znudził się nam twój temat Marcinku. 

O tu mamy twój temat: 

Screenshot_20201118-115011_Facebook.jpg

To Ja Tobie odpowiem 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
1 godzinę temu, Rolnik200598 napisał:

A owoce morza jadłeś kiedyś? 

1 godzinę temu, Rolnik200598 napisał:

Opublikowano
54 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Chociaż łatwo w celować 😂

Ty nie nauczony to po palcu😂

Opublikowano
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Ja takich cudów nie jadam, preferuję prostą chłopską dietę- chleb, ziemniaki, mleko, kiszona kapusta itp.

Opublikowano

Nie, ja ciast ani nie piekę ani nie jadam, chyba, że w gościach, na diecie jestem bo muszę schudnąć.

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Strongman napisał:

Zamawiał ktoś błotniki u jakiegoś sprzedawcy z allegro i czy mógłby polecić jakiegoś sprzedawce.

https://allegro.pl/oferta/blotnik-ocynk-vw-passat-b5-00-04-la7w-p-l-miga-9771496633

Brałem kiedyś do bory i do audi to ta mora za mocna była i średnio z dopasowaniem. I jak w kolor bierzesz to dobrze sprawdź nr z tabliczki bo 7 odcieni szarego jest

14 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Nie, ja ciast ani nie piekę ani nie jadam, chyba, że w gościach, na diecie jestem bo muszę schudnąć.

O to ty musisz dietę zmienić, bo na chlebie i kartoflach to moja cielaki tuczy 😎

Edytowane przez gregor1284
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mniej żreć to i na tym się schudnie, chleb kupuję tylko do suszenia dla królików, bo do jedzenia sami w domu pieczemy a bez ziemniaków to życia sobie nie wyobrażam.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Ludzie k**wa to jest temat o kupowaniu dla mnie ursusa 🤷‍♂️czy jak wsadzić prawiczka na gołą dupe 🤔

Prędzej prawiczka na gołą dupe wsadzisz niż ty ciągnik kupisz.

• Haha 1
Opublikowano
27 minut temu, Strongman napisał:

Zamawiał ktoś błotniki u jakiegoś sprzedawcy z allegro i czy mógłby polecić jakiegoś sprzedawce.

https://allegro.pl/oferta/blotnik-audi-a4-b6-ocynk-kolor-ly7w-lewy-silberse-8709690098

Wszystkie błotniki są takie same, od oryginału spora róznica choćby w wadze, co do koloru to raczej będzie się różnił, chyba że jakiś ciemny to mniej. Raz kupowałem srebrny to prawie idealnie ale kolega ten sam kolor musiał malować i cieniować więc wyszło prawie pół auta malowane

• Like 1
Opublikowano
43 minuty temu, danielursus3p napisał:

Ty nie nauczony to po palcu😂

😂😂😂

9 minut temu, tomek222 napisał:

Prędzej prawiczka na gołą dupe wsadzisz niż ty ciągnik kupisz.

😂😂😂

5 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Jeśli już to @TheraRolnik niż mnie ale to bardzo możliwe, przecież tyle czasu traktora szukać to przesada. Jechać, oglądać i kupić, w kilka tygodni się powinno wyrobić a nie w kilka miesięcy czy nawet więcej.

https://www.olx.pl/oferta/ursus-c-330-oryginal-pierwszy-wlasciciel-CID757-IDGMulf.html#22542d98bc Taka ładna z wyglądu a już tyle czasu wisi

No Zetora to na początku tak sw sprawdzałem a jak już zapadła decyzja że trzeba kupić to w ciągu 2-3 tygodni już byl n podwórku 

Trafił się dobry, telefon do sprzedającego, pojechanie było obejrzeć, zaliczka wpłacona i w ciągu kilku dni był na podwórku 

Dodam że to był jedyny oglądany ciągnik 👍 był dobry to czego więcej szukać ...

Opublikowano
Uziu92 napisał:

moi drodzy koledzy i panie

przeczytajcie co na ekranie !

nasz kolega pod nikiem ursus skryty

chciałby kupić ciągnik piękny, nie bity

szuka go już lat wiele

pomimo że c 360 w polu miele

i nic mu nie pasuje

a to zielony, a to się psuje

a to za drogi , a to lakier w oczy kuje

a to guzików za bogato, mocy za wiele

ciężko mu dogodzić że ja pierdziele

problemy to ogromne

że o tacie nie wspomnę

który to decyduje

co młody kupuje

chłopaki w tej niedoli pomóc próbują

ciągniki mu ciągle podlinkowują

lecz to nic nie daje

ciągnik nadal na podwórku nie staje

i prędko nie zawita

bo gdy rano świta

to w głowie wymówka kolejna

ze pod traktorem plama olejna

a to wycielenie byka

a to rząd w domu zamyka

powodów cała masa

aby w kieszeni została kasa.

puenta z tego znana i krótka

do biznesów trzeba mieć  fiutka !

:D

bardzo dobrze napisane ale jak ojciec rzadzi to co dzieciak- mlody moze zrobic. ojciec karze kupic ursusa bo to jego marzenie z lat komunistycznych i nic z tym nie zrobisz a mlody sie natrzasa na forum

Rolnik200598 napisał:

33 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Ja nie wiem jak to do kobiety może nie ciągnąć albo żeby szkoda było pieniędzy na kobietę.

Moje zdanie na ten temat- co może ciągnąć do kobity jak nawet jej zaspokoić nie dam rady... To i po co ona?

a probowales kiedys z jakas?

Opublikowano
9 minut temu, slawek74 napisał:

A arbuza jadłeś 🤔😀

Nie, ja owoców zjadam mało w czystej postaci, jabłka na przykład wolę na sok przerobić, śliwki na taki rodzaj dżemu do białego sera czy naleśników na przykład.

Nigdy raczej nie będzie mi dane spróbować i to nie tylko ze względu na mój charakter i wygląd. Cieszcie się że możecie i macie z kim się zabawiać. Swego czasu nie mogłem się z tym pogodzić, "że co to będzie i jak tu żyć" ale cóż, przywyknąć trzeba było i jakoś żyć i całkiem nieźle się bez tego da żyć, choć nigdy człowiek nie spróbował bo ani nie mógł ani nie miał okazji więc nie ma porównania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v