Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
37 minut temu, igor10246 napisał:

do case na przód, myślałem że c330 ma 24 koła z tyłu, a z przodu mam 14.9r24

no w naprawę vario bym się raczej nie bawił, a i tak podstawa to dobra diagnoza, ale te wszystkie mechaniczne graty to dla czego nie

Opona 14.9 R 24 (380/85 R 24) jest odpowiednikiem rozmiaru diagonalnego 14.9 - 24. Opona 14.9 R 24 (380/85 R 24) jest zamiennikiem rozmiarów niskoprofilowych 420/70 R 24, 480/65 

Coś takiego znalazłem na necie. Moje są 400x70R24 więc czy będą dobre to sam musisz sobie odpowiedzieć.jak zainteresowany to nr tel. na PW  i wyślę zdj.w sumie to tylko 2cm na szerokości

Edytowane przez jacek3773
Opublikowano

Rysiek, a widziałeś jak pordzewiał prawie nowy traktor? 🙆‍♂️

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Na tydzień do lidla🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫🥫

Tylko koncentrat pomidorowy jesz?

A prawda, przecież ze swojej mąki cały dzień kluchy . I na obiad i do poduchy 😁😉

Opublikowano

Za to coś dać prawie 100 🙆‍♂️, jakie to nie miłe w kabinie, goła blacha bez tapicerki i to tandetne indyjskie siedzenie a ciągnik 2019 😕, lepiej nowego ruska kupić 

Opublikowano
Przed chwilą, Ursus932 napisał:

Za to coś dać prawie 100 🙆‍♂️, jakie to nie miłe w kabinie, goła blacha bez tapicerki i to tandetne indyjskie siedzenie a ciągnik 2019 😕, lepiej nowego ruska kupić 

To bierz rusłana 

Opublikowano

Panowie przy okazji zapytam do krajowych starszych  4514 i 5314 , pompe tandem montuje się bez większych przeróbek, jak to wygląda? Bo tloczkowa do tura też może być? 

Opublikowano

@Ursus932 Ty to się przymierzasz do ciągnika jak ja do rozsiewacza ciągnikowego. Niby by się przydał, ale jakoś tak nie bardzo i obrobię tym co mam...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v