Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Siewnika ja szukał. Ogłoszenie już nie aktualne, zresztą ja na facezbuka nie patrzę to nawet nie wiedziałem. Chyba zrezygnuję z szukania i dalej konnym rozklekotańcem będę siał.

A widziałem ładny konny Meprozet do ciągnika 17 lei na FB

Opublikowano

O nie, to nie było takie proste i oczywiste

5 minut temu, witejus napisał:

no i jeszcze na Fenda

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

konny Meprozet do ciągnika 17 lei

chyba ciągnikowy. B|

Opublikowano
1 minutę temu, jahooo napisał:

A widziałem ładny konny Meprozet do ciągnika 17 lei na FB

Ja mam Kaszuba 15 lejkowego, fajne jest to, że przednim kołem od trzydziestki jedziesz po kole od siewnika i równo wychodzi.

Opublikowano
29 minut temu, Agrest napisał:

Ja nim się z pieniędzmi rozstanę to o ho ho. Jedynie na ziemię nie szkoda i krócej liczę😁

Mam tak samo. Tylko ja nie w przypadku ziemi tylko gratow na przyczepę tak szybko kupuję

23 minuty temu, pafnucy napisał:

tam poniżej jest pług

szukał ktoś. @bratrolnika pamiętasz nick?

https://www.facebook.com/marketplace/item/1264728717200008

@akooo ale widzę że jiz wywolali

Opublikowano
11 minut temu, jedrus2020 napisał:

Rolnik szuka ciągnika. Znajomy szuka 3p może być bez papiera i bez kabiny. Ważne żeby mechanicznie był Ok

Najlepiej łódzkie

4p z turem jest na sprzedajemy

Opublikowano
35 minut temu, kizak napisał:

Ja prawie zdrowy, reszta różnie, ale do ponad siedemdziesięciolatków należy zwracać się z szacunkiem🤗

Dawaj selfii, jeśli prawdę piszesz to jesteś chyba najstarszym uczestnikiem forum. Ty cały komunizm przeżył i poznał go od podszewki😁

Opublikowano
2 minuty temu, jedrus2020 napisał:

nie no najlepiej 3p chodzi też żeby był w miarę tani. No a 3p jest niby oszczędny. I dlatego taki wybór. Ma być jako rezerwowy ciągnik do prac koło domu

To mf 168 czy 178 jakoś tak

Opublikowano

A przy kupnie starego pługa/siewnika czy kultywatora pisze się jakieś umowy czy dać se spokój i się nie wygłupiać?

Opublikowano
1 minutę temu, akooo napisał:

A przy kupnie starego pługa/siewnika czy kultywatora pisze się jakieś umowy czy dać se spokój i się nie wygłupiać?

To tylko na gębę jest umową przy tak niskich kwotach 

A dużo tego ogródka będziesz miał?

Opublikowano
1 minutę temu, akooo napisał:

raczej nie ma sensu. chociaż zdarzyło się że gość chciał do 250 zł.

widziałeś pług co wstawiłem link?

Opublikowano

no wiem że bywa różnie. jednak jakoś rzadkość taka umowa.

Opublikowano

Tak widziałem ale troszkę za daleko odemnie i nie opłaca się transport. Już znalazłem niedaleko odemnie za 700 zł i dogadałem się z gościem.Może i przydrogo ale nie chce mi się szukać po Polsce,no i ten transport.

8 minut temu, stempos1980 napisał:

To tylko na gębę jest umową przy tak niskich kwotach 

A dużo tego ogródka będziesz miał?

Nie dużo ale to jeszcze nie wiem konkretnie ile,tak żeby w weekendy sobie obrabiać. I planuję jeszcze ziemniaki posadzić,akurat fajna działeczka obok mnie jest i może zechce ktoś sprzedać bo ugorem stoi.

Opublikowano

Jak coś kupuje to zawsze umowa lub faktura....nie daj Bóg niech to będzię kradzione albo cóś innego

1 minutę temu, pafnucy napisał:

no wiem że bywa różnie. jednak jakoś rzadkość taka umowa.

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v