Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

z szukaniem używek jest tak że jak coś się pojawia ciekawego to się zaraz jedzie i ogląda od ręki , ile razy w nocy sie jechało albo z samego rana żeby być jak najwcześniej . Kombajn kupiłem przed handlarzami tylko dlatego , że przyjechałem 20 min przed nimi.

Opublikowano
29 minut temu, Arek3125 napisał:

Autosan d50 sztywna burty do poprawek podłoga do robienia rama pomalowana na tylnej osi nowe felgi i na nich opony od ciężarówki 385/65. Ile warta taka przyczepa? Posiada dokumenty 

4tys.zł

26 minut temu, slawek74 napisał:

żyjesz?

Żyje, nie jest źle

Ale wczoraj myślałem że urodzin nie doczekam

Opublikowano

@Uziu92 znam ten ból , prasę kupiłem jak dwóch kolejnych wjeżdżało na podwórko

Mam nadzieję że któregoś dnia wstawię tu zdjęcie zakupionego ciągnika i skończę te śmieszki, i po tym usunę konto 

Opublikowano
19 minut temu, Ursus932 napisał:

@TheraRolnikfajnie jak twój ojciec wszystko robi to sobie można jechać

A ja muszę sam porodów dopilnować 

Jutro jeszcze dodatkowo załadunek bydła 

Raczej wuja ;) on to tylko sieje jak trzeba i mlocił a po za tym nic innego w polu nie robi 👍

To ike tego bydła ?? Z 50 szt i cały dzień ci to zajmie ? Weź ty lepiej zadzwoń do dealera wołać zaliczkę, zamów ciągnik i ci go przywiozą na podwórko 👍

Opublikowano
1 minutę temu, TheraRolnik napisał:

Raczej wuja ;) on to tylko sieje jak trzeba i mlocił a po za tym nic innego w polu nie robi 👍

To ike tego bydła ?? Z 50 szt i cały dzień ci to zajmie ? Weź ty lepiej zadzwoń do dealera wołać zaliczkę, zamów ciągnik i ci go przywiozą na podwórko 👍

Może i bym kupił nowego ale taki pkan narazie odpada, kobieta chce mi się na wieś sprowadzić o nusimy myśleć o jakimś mieszkaniu 

Opublikowano
4 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Kupował ktoś ostatnio chłodnice do c 385? 

Co do chłodnicy to 1500 trzeba wydać za coś konkretnego bo oszukują na kanalikach i tez jakość wykonania jest rożna.

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Pierdu pierdu przez cały rok jakaś krowa ci się cieli ? Wywal je na pastwisko i same sie pocielą 

Teraz jesienią mam najwiecej wcieleń, latem to prawie ciągników nie ma, same u handlarzy  

Opublikowano
4 minuty temu, Ursus932 napisał:

Może i bym kupił nowego ale taki pkan narazie odpada, kobieta chce mi się na wieś sprowadzić o nusimy myśleć o jakimś mieszkaniu 

To powiedz jej że musisz ciągnik kupić a nie tam jakieś mieszkanie 😛

Opublikowano
24 minuty temu, Partyzant85 napisał:

... bo jak stan wojenny wprowadzą to do kwietnia nosa za gminę nie wychylisz :D

Nie to najgorsze. Ja to się obawiam że za pieniądze obecnie  posiadane kupię sobie dobrą kolację i beczkę paliwa do ciągnika

Opublikowano
4 minuty temu, bratrolnika napisał:

Jak dożyję to w niedzielę, i to dwie takie same cyfry na liczniku wybiją

To już 22 na karku?😁

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Agrest napisał:

. Ja to się obawiam że za pieniądze obecnie  posiadane kupię sobie dobrą kolację i beczkę paliwa do ciągnika

Inwestuj Panie inwestuj. W działkę, nieruchomość, jakiś ciągnik czy coś takiego. Zawsze można na euro i dolary coś wymienić. Trzeba kombinować w tych czasach.

@bratrolnika - zapijasz infekcję jakąś siwuchą czy antybiotyk masz? Zdrówka życzę👍

Wracałem dziś z za drugiej strony Wieprza a przy dziewiętnastce jakaś pani lekkich obyczajów w maseczce stała 😂

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

To już 22 na karku?😁

Wszystkie twoje pieniądze bym oddal żeby tyle teraz mieć

3 minuty temu, Partyzant85 napisał:

zapijasz infekcję jakąś siwuchą czy antybiotyk masz? Zdrówka życzę👍

Ja ogólnie leków za bardzo nie uważam, przepisał mi antybiotyk, ale póki co nie biorę, na daną chwilę został mi tylko kaszel

Dziękuję

• Haha 1
Opublikowano
23 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

Kupował ktoś ostatnio chłodnice do c 385? 

Znajoma twarz z pracy wymieniała. Ale cieszyl sie ze jego stara zapchana bo wazyla 35kg a nowa tylko 11 i cieszyl sie ze znalazl przyczyne a po dniu pracy okazalo sie ze ta nowa miedź jakas biała. Dawal chyba 1300 ,zl

• Thanks 1
  • Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, bratrolnika napisał:

Wszystkie twoje pieniądze bym oddal żeby tyle teraz mieć

Ja ogólnie leków za bardzo nie uważam, przepisał mi antybiotyk, ale póki co nie biorę, na daną chwilę został mi tylko kaszel

Dziękuję

No to trzeba to leczyć ! Za każdym razem jak będzie brać cię kaszel to musisz kielicha łyknąć 😛

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v