Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

@TheraRolnikTo w jakim masz banku że nie możesz mieć internetowego?  Swoją drogą to dobrze jak  gdzieś jedziesz bo może jaką dupe poznasz a tak to co pole, bydło.... 

Opublikowano
14 minut temu, Ursus932 napisał:

@TheraRolnikTo w jakim masz banku że nie możesz mieć internetowego?  Swoją drogą to dobrze jak  gdzieś jedziesz bo może jaką dupe poznasz a tak to co pole, bydło.... 

W żadnym nie mam 😉 gdzie ? Na chodniku pomiędzy samochodem a bankiem ? 😅

Opublikowano (edytowane)

Nie znasz dnia ani godziny jak Cię  dopadnie strzała amora 😋

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano

Zawsze to jakis punkt zaczepienia. Ja w podobny sposób swoją partnerke poznałem :D

59 minut temu, slawek74 napisał:

my mamy w spółdzielczym konta

Najwiekszy minus spoldzielczego to oplata za wypłaty z obcych bankomatów,  tak samo przelewy...

Opublikowano
44 minuty temu, Morion napisał:

ING Bank. Czytelna strona i łatwa w obsłudze. Jedno hasło uwierzytelniające + nr telefonu.

36 minut temu, bratrolnika napisał:

MBank

Konto zakładasz przez Internet, i praktycznie za nic nie płacisz

I dalej nie wiem 😅

Opublikowano
36 minut temu, szymon09875 napisał:

Ja mam w credit agricole, jak dam ci kod polecajacy to jeszcze dostaniemy po stówce za nowego klienta :D

Patrzyłem i nie ogarniam tego za bardzo ogólnie chce żeby jak najprościej wszystko było bo takie rzeczy to dla mnie czarna magia

Najchętniej to w ogóle bym konta nie zakładał ale nie raz przydała by się szybka płatność i jest wkurwianie się bo nie ma jak szybko zapłacić

Opublikowano

Ja od 15 lat Inteligo mam i nie narzekam, łatwa obsługa, bez zbędnych dupereli. 

1 godzinę temu, Pomorzanin1222 napisał:

No nie jest zły mam ihc 574 też z turem ale tura sami robiliśmy od podstaw,bardzo zwrotne ciągniki a palą malutko i 60 nie ma startu do niego

Da radę do niego kabinę dostać? 

Opublikowano
22 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Patrzyłem i nie ogarniam tego za bardzo ogólnie chce żeby jak najprościej wszystko było bo takie rzeczy to dla mnie czarna magia

Najchętniej to w ogóle bym konta nie zakładał ale nie raz przydała by się szybka płatność i jest wkurwianie się bo nie ma jak szybko zapłacić

Za wszystko kase do ręki bierzesz? Odkąd mam aplikację i blik, gotówki prawie wgl nie uzywam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v