Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, 6465 napisał:

Konia to on tyle razy wykłada ile żona potrzebuje. 😁

To jeszcze nie żona 😉

27 minut temu, stempos1980 napisał:

W kabinie są drzwi😁

To ile teraz możesz wyłożyć na głównego konia?

No więcej jak za tego 5340 😉

Ale chciałbym coś tańszego, piniądz potrzebny na mieszkanie 😉

24 minuty temu, gosciu506 napisał:

Widzialem, długo już go sprzedaje 

• AgroTeam
Opublikowano
Uziu92 napisał:

@griga Ty obcykany w pryskaczach, co powiesz o takich ? jaką markę polecasz ? i jakie wyposażenie wg Ciebie niezbędne ? https://www.olx.pl/

Napisz do Mnie na fb to Ci pomogę nie chce Mi się tu pisac

Opublikowano (edytowane)

Ogólnie hardi sobie bardzo chwalą i tak ok 30tyś chodzą,ten co wstawiłeś to tanio coś,dobry jeszcze amazone,o burym tez złe opinie chodzą ze miękka belka.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
3 minuty temu, Pomorzanin1222 napisał:

118244999_332876744522038_384064944114420299_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=2&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=IebflbFIpGYAX8bxu30&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&tp=6&oh=5157f8c28d7ffb55e587c925fadd79b3&oe=5FB8C8B8

Brak opisu. 

I jak jest róznica?

no ba. jest dzień i noc, czyli różnica, :D

Opublikowano

Różnica taka że na drugim zdjęciu po ciemku ktoś wałek z przodu zajumał. 

Opublikowano
4 minuty temu, Strongman napisał:

Ogólnie hardi sobie bardzo chwalą i tak ok 30tyś chodzą,ten co wstawiłeś to tanio coś,dobry jeszcze amazone,o burym tez złe opinie chodzą ze miękka belka.

ja już bym chciał coś z kompem i hydraulicznym rozkładaniem lanc,  mam słupy na polu i te skakanie po zbożu metrowym opryskanym jakimś śmierdzielem też już mnie nie bawi.

• Like 1
  • AgroTeam
Opublikowano
griga napisał:

Uziu92 napisał:

@griga Ty obcykany w pryskaczach, co powiesz o takich ? jaką markę polecasz ? i jakie wyposażenie wg Ciebie niezbędne ? https://www.olx.pl/

Napisz do Mnie na fb to Ci pomogę nie chce Mi się tu pisac

Grzegorz Ulejczyk albo jak chcesz to zadzwon 509909002

• Thanks 1
Opublikowano

może w końcu będzie dokładność oprysku a nie na jednej działce 200l na ha a na innej 400 wali, bo ten pseudo zawór stało ciśnieniowy to działa jak mu się podoba, trzeba cały czas manometru pilnować i regulować bo wyłączysz na uwrociu lub gazu dasz i już inne ciśnienie po nawrocie.

Opublikowano
5 minut temu, Uziu92 napisał:

przeważnie 4 bar, jak szybciej jadę to daje 5.

A co masz za opryskiwacz?

ja mam biardzkiego 18/1000 ale z zaworem fermo i pompa wloska bertolini 126 i w miare to dziala/ Ale wk***ia mnie to bieganie zeby skladac lance oraz jak pola nie rowne to strasznie nimi rzuca.

I zastanowiles sie co bys wybral?

Opublikowano (edytowane)

Według mnie takim biardzim prędkość nie wskazana tak z 6km/h bo inaczej można coś upier,

Kup sobie hardi i będziesz zadowolony,tez bym kupował hardi, szczerze powiem ze opryskiwacze nie są takie drogie,strasznie tracą według innego sprzetu, niewiem ile nowy hardi ale na pewno od 200tyś, to zależne od wyposażenia, a używki 15letnie za 30tyś.

Wiec nowego się nie opłaca no chyba za na dużo ha.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano
5 minut temu, ahten napisał:

A co masz za opryskiwacz?

ja mam biardzkiego 18/1000 ale z zaworem fermo i pompa wloska bertolini 126 i w miare to dziala/ Ale wk***ia mnie to bieganie zeby skladac lance oraz jak pola nie rowne to strasznie nimi rzuca.

I zastanowiles sie co bys wybral?

mam 600 zawieszany też zawór fermo ten niby stało ciśnieniowy. Pompa 140 litrów tolveri i juz drugi raz od nowości się zj***ła. Z lanc i ramy zaczyna farba złazić, a zawsze garażowany i myty, RSM nie widzi.

Co bym wybrał to jeszcze nie wiem, na pewno zachodni, czy hardi czy rau czy lemken na pewno będzie to lepsze, kwestia tylko czy ciągany czy zawieszany.

Opublikowano
10 minut temu, Uziu92 napisał:

mam 600 zawieszany też zawór fermo ten niby stało ciśnieniowy. Pompa 140 litrów tolveri i juz drugi raz od nowości się zj***ła. Z lanc i ramy zaczyna farba złazić, a zawsze garażowany i myty, RSM nie widzi.

Co bym wybrał to jeszcze nie wiem, na pewno zachodni, czy hardi czy rau czy lemken na pewno będzie to lepsze, kwestia tylko czy ciągany czy zawieszany.

Ale co tu porównywać, ile kosztuje nowy biardzki a ile np lemken, no panie coś za coś 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v