Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Ja nie jestem taka znana osobistośc jak sołtys 

Więc nie pokazuje 

1 godzinę temu, stempos1980 napisał:

A ty swojego pod pierzynką trzymasz nowego?😁

50 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

No nie trzymaj ludzi w niepewności, pokaż ten nowy nabytek, mocy urzędowej nabrał więc nie kitraj go w stodole😉

Albo po prostu nic nadal nie kupił

Opublikowano

Tata się rozmyslil hahah.a ile to gadek było haha.

ps.to tak samo jak z tymi co wiadomości na olx piszą .szkoda nawet czytać bo i tak nic nie kupi tylko gitarę zawraca.ktos kto chce kupić to kupuje i wtedy gada że kupił ci co "kupuja" to niczym w wierszy o sujce co się za morze wybierała. "gimby nie znajo" haha

Opublikowano
3 godziny temu, sladan napisał:

Albo po prostu nic nadal nie kupił

też mówiłem że szukam, dziś jadę odebrać, case 955, 81 rocznik, niestety nie XL ale przeżyję za tą cenę nie ma co narzekać 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

Ja nie jestem taka znana osobistośc jak sołtys 

Więc nie pokazuje 

jak Ty nie znany 🤔 toć pół forum zaangażowane w szukanie dla Ciebie ciągnika 😀 a sołtys sam się buja 😉😁

soltys48 napisał:

53 minuty temu, bratrolnika napisał:

@soltys48 kupił Claasa??? czemu ja nic nie wiem???

tzn. pożyczył???

To były tylko testy i się skończyły, czekam na coś bardziej kompaktowego

taki ares jak testowałeś pojawił się u mnie we wsi tylko nie ile czasu nie pytałem a tamten już sprzedany?

Opublikowano
16 minut temu, slawek74 napisał:

pół forum zaangażowane w szukanie dla Ciebie ciągnika

Nie że ja ale ktoś inny mógłby Ci przypomnieć, że jak Ty szukałeś ciągnika to też było zaangażowane pół forum, miała być perełka itp, itd.😉

Opublikowano
2 godziny temu, igor10246 napisał:

też mówiłem że szukam, dziś jadę odebrać, case 955, 81 rocznik, niestety nie XL ale przeżyję za tą cenę nie ma co narzekać 

Pochwal się później 😀

Opublikowano
3 godziny temu, slawek74 napisał:

idź się pobaw swoimi kopareczkami w piasku

Ale Cię d*pa piecze😂😂

Napisałem prawdę, pół forum szukało dla Ciebie igiełki przez pewien czas a wyszło że i tak kupiłeś jakiegoś sztrucla, szkoda było zawracać d*py chłopakom z forum.  A i nie martw się o moje kopareczki bo póki co dają radę nie tylko w piasku ale równie dobrze zarabiają na siebie.

Opublikowano
1 godzinę temu, slawek74 napisał:

Człowieku ogarnij się nikt mi nic nie szukał to po pierwsze a Ty sobie umyj jak Cię piecze i od .... się odemnie bo nudny jesteś

Sławek olej to coś.

Opublikowano
7 godzin temu, slawek74 napisał:

jak Ty nie znany 🤔 toć pół forum zaangażowane w szukanie dla Ciebie ciągnika 😀 a sołtys sam się buja 😉😁

taki ares jak testowałeś pojawił się u mnie we wsi tylko nie ile czasu nie pytałem a tamten już sprzedany?

Jest,na tą chwilę robi na wypożyczeniu

Opublikowano
1 godzinę temu, pafnucy napisał:

Sławek olej to coś.

Już się bałem że kółko wzajemnej adoracji się rozpadło 🤣🤔

Może naprawiasz ze szwagrem Sławciowi JD i w końcu wyjmie ten kołek z d*py, chyba że to chodzi o inne sprawy i @TheraRolnik go odwiedził🤣🤣

Opublikowano
15 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Już się bałem że kółko wzajemnej adoracji się rozpadło 🤣🤔

Może naprawiasz ze szwagrem Sławciowi JD i w końcu wyjmie ten kołek z d*py, chyba że to chodzi o inne sprawy i @TheraRolnik go odwiedził🤣🤣

A ty się ode mnie od jerdol karpatek garbatek 😊

Opublikowano
17 godzin temu, sladan napisał:

Pochwal się później 😀

już stoi na podwórku, godzinę 20 nim wracałem na kołach, dzisiaj go umyję i jakieś fotki wrzucę, na dzień dobry nowe laćki z przodu by się przydało, przedni wom dołożyć i ogarnąć go w środku bo trochę zapuszczona tapicerka itp, jeszcze mam zagwozdkę bo wychodziły 2 serie silnikowe z silnikiem d-310 i d-358 a mój ma nabity początek na silniku 358dt  ( więc ten lepszy co był też w 1255) i w przyszłości bym ciągnika nie musiał zmieniać tylko turbo dołożyć 

Opublikowano
Dnia 18.09.2020 o 12:32, igor10246 napisał:

To pokaz go potem też teraz szukaliśmy coś takiego lub 1056 xl ale trafił się fajny john deer 3140 i jest zielony na podwórku.To są bardzo wdzięczne ciągniki te starsze casey i internationale 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v