Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
  • AgroTeam
Opublikowano
szczypka napisał:

nowy nie musi być kupuję za gotówkę  ale za 10 tysi to raczej nie realne aby kupić solidny sprawny i dobrze wyposażony 

Proszę Cię za 2500 euro jest tyle że kolory można wybierać. U nas też jest sporo choć dawno nie patrzyłem na zawieszane. Ale jak coś to odezwij się

• AgroTeam
Opublikowano

Do 60ki? Moim zdaniem to nie ma sensu bo i tak nic więcej niz zwykla lyzka nie zrobisz. Moja 140 cm rozne rzeczy przewozila i bez wiekszych problemów, a jets to zwykla najtańsza. Tur peka ale łyżka nie  

Opublikowano

15m pasuje mi idealnie przy tej szerokości 95% działek zrobię jednym okrążeniem a cztery tylko w jedną stronę 

Opublikowano

w promieniu 100 km ode mnie praktycznie niema nic na co warto zwrócić uwagę i albo trzeba będzie ruszyć tyłek albo kupić nowy polski coraz bardziej zastanawiam się nad nowym polskim psikadłem tylko się zastanawiam czy te polskie wytrzymają chociaż z pięć lat 

Opublikowano

U mnie biardzki chodzi już 9 lat bez awarii tylko gumki w końcówkach i same końcówki były wymieniane Ale to grosze , jakieś 20 ha zboża ogarnia rocznie

• AgroTeam
Opublikowano

Wytrzymać to może i wytrzyma. Tylko w życiu bym nie dał 10tyś za coś co kilkuletnie kosztuje 2-3tyś bo taką mają później wartość.

Przy 15m możesz spokojnie przebierać w maszynach. A docenisz choćby hydrauliczne lance, wiem z autopsji.

Koszt przerzucenia maszyny nie jest ogromny, ostatnio Krzysiek odbierał swojego siegera to na głęboki wschód ode Mnie 900zł

Opublikowano (edytowane)

Trochę ruchu jeszcze nikomu nie zaszkodziło , tu wszytko tak kupujecie żeby d*py z ciągnika nie ruszyć A później lament bo choroby , otyłość itp 

No chyba że ktoś ma ze 100 ha to rozumiem

Edytowane przez Ursus932
  • AgroTeam
Opublikowano

Większej bzdury jak powyżej nie czytałem. Właśnie to że nie musimy wysiadać z ciągnika w czasie zabiegów to ogromny plus dla zdrowia. Choćbyś nie wiem jak kombinował to zawsze musisz przejść przez część opryskaną i wdychać. Dodatkowo składając lance nie wierzę że zawsze zakładasz dobre rękawice ochronne.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, griga napisał:

Większej bzdury jak powyżej nie czytałem. Właśnie to że nie musimy wysiadać z ciągnika w czasie zabiegów to ogromny plus dla zdrowia. Choćbyś nie wiem jak kombinował to zawsze musisz przejść przez część opryskaną i wdychać. Dodatkowo składając lance nie wierzę że zawsze zakładasz dobre rękawice ochronne.

Zgadzam się że zdrowie najważniejsze. Ale jak chcemy tak dbać o własne to można też  o zdrowie konsumenta bo później to wszytko zjadamy

Opublikowano

Ale mniejsza z tym .tylko mam pytanie .  @griga dlaczego wszyscy uważają Pana za autorytet w kwestii opryskiwaczy i rozsiewaczy ??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v