Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, Ursus932 napisał:

Panowie tylko krowa nie zmienia poglądów😊. Plan jest dwa kupić , takiego 6245 do tura i coś z ciężkiej serii do prac w polu . Ale najpierw chyba zetor😏

Oj nie tak prędko , ja koziorożec strasznie uparty 😝

Bamber, dwa traktory na raz kupuje

Opublikowano

Raczej biednemu :/

9 minut temu, bratrolnika napisał:

Bamber, dwa traktory na raz kupuje

Dwa stare rupcie😏

Ale dwa sprzedam 👍

Opublikowano
38 minut temu, griga napisał:

Niby 16x16

niekoniecznie bo zalezy ktora. Mozesz miesz reduktor AB bez speedshifta i tu tez 16x16 i sie ten AB najbardziej psuje za to wersja bez AB tylko sam rewers przod tyl ze speed shift 16x16 jest chyba najtrwalsza lub wersja dynashift 32x32 z 4 biegami pod obciazeniem.

• Like 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Ursus932 napisał:

Jeden synchronizatoro do tej skrzyni w mf 2,5 tyś

Kupie zatora 6245 oczywiście w nie wygórowanej cenie, najchętniej centralna Polska

Ja na twoim miejscu szukałbym 7245 , cena praktycznie ta sama co 6245 a koni kilka więcej.

Opublikowano

Ze spalaniem to nie koniecznie czasem jak większe obciążenie to ten bardziej obciążony silnik może pociagnać więcej miałem 6045 i 7011 to czasem tych 6km brakowało a ze zbiornika i ten słabszy dobrze ciągnął

Opublikowano

Trochę poczytałem i też padł wybór 6245

2 minuty temu, mds212 napisał:

Po 1  nie 6 koni tylko 4 po 2 gdzie mu mocy w turze braknie? W turze 6245 mniej spali

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

@zetorki12 co sądzisz

Że do d*py . Zapomniałem że wergerce to takie pokomplikowane i spore . Lepiej coś bardziej kompaktowego poszukac .

Opublikowano

https://www.agrofoto.pl/technika-rolnicza/maszyny-rolnicze/jaka-moc-ma-zetor-7211-test-na-hamowni-27-letniego-ciagnika,78667.html

Opublikowano

@PRIMO jak Twoje poszukiwania?

Szukasz, znalazłeś?

Na co konkretnie stawiasz, postawiłeś?

Opublikowano

62,5 jak z fabryki wyjechał , a na hamowni stary silnik kupa mniej .

Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał:

@PRIMO jak Twoje poszukiwania?

Szukasz, znalazłeś?

Na co konkretnie stawiasz, postawiłeś?

Zależy co masz na myśli bo szukam kilku żeczy. 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v