Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

W tym roku już dość. Jeszcze tylko jutro 3500 za łubin przeleję😁

Ino styczeń trza rozpocząć od 135tys wypłaty😕

Opublikowano

No ale to są rozpoczęte sprawy.  Nowych nie planuję. Choć dziś za sadzonką agrestu dzwoniłem bo na powroty mnie naszło ale wszystko na Węgry i Rumunię wysprzedali. 

Opublikowano
bratrolnika napisał:

dostalem odpowiedź przerobione z rozrzutnika czarna białostocka ma oc 😉

Agrest napisał:

No ale to są rozpoczęte sprawy.  Nowych nie planuję. Choć dziś za sadzonką agrestu dzwoniłem bo na powroty mnie naszło ale wszystko na Węgry i Rumunię wysprzedali. 

szkółkę załóż lubię agrest

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

Miał iść w szkółkę na replikację 😁

Ino posucha w ogłoszeniach. Może wiosną  jak mi nie przejdzie

Edytowane przez Agrest
Opublikowano

A gdzie mnie do Ciebie. 

Już ni zdrowia ni chęci do zapierdalania.

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał:

A gdzie mnie do Ciebie. 

Już ni zdrowia ni chęci do zapierdalania.

Proszę Cię , zdrowia już coraz mniej tylko chęci zostały

Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Wiem i mi to we łbie od wczoraj siedzi 😎

To dobrze, chyba najwyższa pora

Opublikowano

A daj spokój 🤣 przydało by mi się to co Mówiłes ale nie ma czym tego ciągnąć Kurna. Dziś znajomy mi wciskał 80 ale to nie to bo bez przodu. Żeby było pewne że opyle to za rok to może bym się i nad nią zastanowił 

Opublikowano
4 godziny temu, TheraRolnik napisał:

Ogólnie te tirowskie to się nie nadają na łąkę 

Tirowskie to tylko na szosę, nie na pole. Sąsiad ma tandema 10t na tirowskich kołach z grubym klockiem, trochę deszczu i koła się nie kręcą.

Opublikowano
2 minuty temu, TheraRolnik napisał:

Mam w HLce, wystarczy że lekko usiądzie w łące i już jej ruszyć nie idzie a jak się ruszy to rura na twarde bo jak ciągnik zacznie drapać i przyczepa wjedzie w miękkie to juz koniec jazdy 

bo to koła na utwardzone drogi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v