Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, pawel885 napisał:

Nic nie było wspomniane o ursusie więc skąd te wnioski ? 

Bo tak jest, nie musisz wierzyć 😁

2 minuty temu, danielursus3p napisał:

W każdym dobrze zaopatrzonym

To u mnie nie mają do zachodnich nawet katalogów 🙆‍♂️

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Ty gdzieś tam od Bełchatowa?

A no prawie 

Opublikowano

wszędzie , są sklepy internetowe , u mnie w mieście jest 3 sklepy z częściami , nawet w roltechu już coś mają a jak nie to na drugi dzień przychodzi , ale filtry czy jakieś czujniki , paski mają od ręki , wszystko co było mi potrzebne kupiłem od ręki . Podobnie jest do JD serii 10 i 20 tam części blacharskie jak schodki , błotniki , szyby też sa od ręki i tanie ale już głupa łapka rewersu 3 tys kosztuje.

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

A no prawie 

Kurła jak wy tam gospodarzyta jak tam tyle piochu

3 minuty temu, Uziu92 napisał:

wszędzie , są sklepy internetowe , u mnie w mieście jest 3 sklepy z częściami , nawet w roltechu już coś mają a jak nie to na drugi dzień przychodzi , ale filtry czy jakieś czujniki , paski mają od ręki , wszystko co było mi potrzebne kupiłem od ręki . Podobnie jest do JD serii 10 i 20 tam części blacharskie jak schodki , błotniki , szyby też sa od ręki i tanie ale już głupa łapka rewersu 3 tys kosztuje.

A daj namiary, mogą się przydać 

Opublikowano

roltech na drobika, mirtrans na brzeskiej , agromer w Opolu , jest jeszcze w zbuczynie diesel masz czy jakoś tak , też mają w opór części. Najdłużej to czekałem kiedyś na koło takie plastikowe do Krone bo ściągali z Belgii 4 dni ale stare naprawił mi znajomy tokarz i jeszcze 3 sezony chodziło nim nowe wrzuciłem 😁

Opublikowano
2 godziny temu, Ursus932 napisał:

@danielursus3p gdzie dokładnie ten piach, koło kopalni chiba bo u mnie glina 

Po drodze do A1 z Bełchatowa, Kleszczów te okolice. Tam przynajmniej bliżej główniejszych dróg to piochy

Opublikowano

Ale co mają wajchy do k**wa części 🙆‍♂️

3 minuty temu, damianbor napisał:

Uziu92 tak robi mądry człowiek. A nie płacze że wajchów za dużo.

Opublikowano
1 godzinę temu, Uziu92 napisał:

roltech na drobika, mirtrans na brzeskiej , agromer w Opolu , jest jeszcze w zbuczynie diesel masz czy jakoś tak , też mają w opór części. Najdłużej to czekałem kiedyś na koło takie plastikowe do Krone bo ściągali z Belgii 4 dni ale stare naprawił mi znajomy tokarz i jeszcze 3 sezony chodziło nim nowe wrzuciłem 😁

Dziękuję. Do siedlec też w sumie rzut beretem mam. A czasami w żniwa nawet do bizonów u nas części nie mają :D

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Po drodze do A1 z Bełchatowa, Kleszczów te okolice. Tam przynajmniej bliżej główniejszych dróg to piochy

Te rejony to jest kopalnia i ekektrownia, ja gdzie indziej 

Opublikowano
damianbor napisał:

Uziu92 tak robi mądry człowiek. A nie płacze że wajchów za dużo.

oleje to kiedyś brałem w internetowych hurtowniach , teraz biorę w roltechu bo ceny mi dają najlepsze , w sumie teraz wszystko tam do kombajnu biorę bo mają do dominatora już praktycznie wszystko i w dobrych cenach.

Opublikowano
2 godziny temu, Uziu92 napisał:

bywało że 150+ robił , teraz ok 80-100

klime masz?

Opublikowano

a no, prosta i wydajna, silnik merca poezja w nim, bezobsługowy prócz oleju i filtrów , możesz wierzyć lub nie ale jedyna awaria w nim to alternator i zaworek zwrotny na pompie

nie ma właśnie, miałem dokładać ale nie wiem czy się opłaca

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v