Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał:

A jak tu doradzać jak Ty sam nie wiesz czego chcesz. Wg mnie ten ciagnik Ci wgl nie potrzebny, jakby byl to już by stał na podwórku.

Szukasz młodego nie wyjechanego egzemplarza a dupe se zawracasz pognitym rupem. Jak policzysz wszystjo to pewnie kolo 10 tys sie zakreci remont tego. To juz sie nie zła suma robi.

Dobra pojadę obejrzę, do poprawek też może być 

To mówisz że tur będzie pasic, a ten komin i turbina z lewej nie będą przeszkadzać? 

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Fest, lepiej dla sprzedającego żeby nie było widać jak kopci z odmy 😎

To teraz już sam nie wiem 🙆‍♂️

Opublikowano
8 minut temu, Ursus932 napisał:

Dobra pojadę obejrzę, do poprawek też może być 

Opublikowano
Ursus932 napisał:

49 minut temu, mus napisał:

Cześć, poszukuje ciągnika z przeznaczeniem do kombajnu Anna. Wymagania 4x4,moc 50-60km, cena do 50tys i główne kryterium to bardzo wolna skrzynia chciałbym jeździć nawet 0.9km/h i mniej co polecacie czy coś jest pasującego? 

Mam 60 i taka kwota powinna wystarczyć 🤔

a gdzie 4x4?

Opublikowano
2 minuty temu, jacek3773 napisał:

Podsyłają ci fajne ciągniki to ty gustójesz w trupach

A jakie niby te fajne 🤔

Opublikowano (edytowane)

@Ursus932 jedź oglądaj, część osób troluje bo nie chcą żeby się ten serial skończył, część pomaga, a inni twierdzą że tylko zachodni, bo reszta to guano. Pamiętaj, Twoje pieniądze, Twoja decyzja i jak coś to tylko Ty będziesz upierdzielony smarami po łokcie albo z bananem na ustach nim jeździł

Edytowane przez MF675ursus
  • Like 2
Opublikowano
6 godzin temu, mf362 napisał:

12.4R24 i 16.9R34 ewentualnie miały na tyle jakieś wąskie 13.6 ale już nie pamiętam jaka felga 36/38

Te mniejsze MF miały felgę 30cali z tyłu

Weszłam na Traktor data i wyskakóje za MF 375 wychodziły w wersji 4wd 11.2-24 a tył 16.9-28

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v