Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Agrest napisał:

Chyba dobra cena

https://www.olx.pl/oferta/farmtrac-675dt-stan-bdb-zetor-CID757-IDDt38C.html

Jest też w pakiecie z opryskiwaczem. 

Wywołał bym @Ursus932 ale pewnie nie chce takiego. 😉

Dzięki . Ale narazie dałem spokój z szukaniem 

10 godzin temu, stempos1980 napisał:

Już mu pod syłaliśmy Farmtraki ale @Ursus932 jest fanem Fetora🤔

A gdzie tam fanem jak jeszcze żadnego nie mam 

Edytowane przez Ursus932
Opublikowano
6465 napisał:

Jutro jadę w Lubelskie to go obejrzę. 

gdzie w lubelskie pedzisz?

rafal3939 napisał:

9 minut temu, rafix255 napisał:

@bratrolnika no i przyczepa poszła dzisiaj pod Włocławek. 14 800 do ręki dla niedowiarków.....

Wiecie może jak ja moge wyrejestrowac teraz?????

Niby masz 30 dni wg nowych przepisów ale czas jest wydłużony do 180 dni ale nie wyrejestrowujesz tylko zgłaszasz sprzedaż. Można to zrobić przez internet a najlepiej telefon do wydz komunikacji.

Mówiłem czekać trochę ten szum z koroną opadł i klijent się znalazł

Opublikowano (edytowane)

Panowie posiada ktoś case 585 xl i może mi powiedzieć jak się sprawuje jak z dostępem do części i ile on ma biegów/przełożeń, warto się interesować tym modelem ??

Edytowane przez Rolnik_z_Podkarpacia
Opublikowano
7 minut temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Panowie posiada ktoś case 585 xl i może mi powiedzieć jak się sprawuje jak z dostępem do części i ile on ma biegów/przełożeń, warto się interesować tym modelem ??

mam takie coś

Opublikowano (edytowane)
14 minut temu, Pafnucy napisał:

Ale w cenę , czy stan ?

Mnie zastanawia czemu tylko jedno i to słabe zdjęcie tego cuda ?

Bardziej to że to lokalny handlarz wystawia, i ogłoszenie z błędami, tak jakby specjalnie zrobione że jakiś dziadek małorolny sprzedaje i że nie oszuka

13 minut temu, slawek74 napisał:
11 godzin temu, bratrolnika napisał:

O ile zdążę zrobić do żniw....

Ty jak byś się sprężył to i trzy zrobiłbyś i sprzedał

Nie przeceniaj mnie, daj pożyć...

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano (edytowane)

Ale za takie pieniądze można mieć hondę suzuki yamahę czy kawasaki,co jak co ale n apewno mniej awaryjne.

Tylko na dojazd do pól to mz by starczyła.Ale cenią ok 7-8tyś przeważnie a zato była by konkretna maszyna.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

250 produkowano do 89r. 301 fajna ale kasa zbyt wysoka. 

To jest tak że ludzie myślą że to są unikaty a tak naprawdę to nic nadzwyczajnego. Profesjonalna wycena niestety niszczy marzenia ludzi. 

Opublikowano
1 godzinę temu, rafal3939 napisał:

mam takie coś

Biegi masz w tym modelu po lewej stronie, pisz jak to się sprawuje zadowolony? 

Opublikowano
2 godziny temu, hubertb napisał:

250 produkowano do 89r. 301 fajna ale kasa zbyt wysoka. 

To jest tak że ludzie myślą że to są unikaty a tak naprawdę to nic nadzwyczajnego. Profesjonalna wycena niestety niszczy marzenia ludzi. 

Po prostu zawsze chciałem mieć taką 250,tak jak Szoko youtuber ursusa 16.kiedyś takie motory kosztowały 1000-1500zł.

Kładów nie lubię,niema jak jednoślad,tak na pola pooglądać,wyskoczyć na stawy czy niema złodziej,Ale za taką kasę, widocznie to tak jak z dużymi fiatami już się zrobiło.

Rozumiem jakiś Junak czy Iż.

Opublikowano

Ani junak ani Iż nie zasługują na krocie, to skoro junak ma kosztować 50 tys zł to jego protoplasta z angli powinien kosztować tyle co dom a tak nie jest. Po prostu jest to najzwyklejsza spekulacja i tyle. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v