Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2020

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
6465 napisał:

3 godziny temu, jedrus2020 napisał: A na ktoś jakiegoś niedużego grubera do sprzedania żeby 60 dała radę łódzkie i okolice Sąsiad kupił tego i 60 śmiga,  mówi że 100razy lepszy od kultywatora.      https://m.olx.pl/oferta/gruber-1-8m-agregat-scierniskowy-c-360-5211-CID757-IDlClh6.html#position=4&page=1 No właśnie albo takie coś Albo tylko na sercowkach. Jak przeglądam oferty to albo brakuje wału albo elementy wyrobione. Mi by pasował 1.8 na sercowkach 3 belkowy plus jakiś wal . Jak sie wkurze to sam wyspawam.

Ale ja mam z mecedesa i jest sama kolumna bez kierownicy w sumie to nie wiem czy chce sprzedać. Jeszcze się łudze ze to założę.

Opublikowano
Przed chwilą, mzk napisał:

Cześc 

Potrzebuję Tur-a do MTZ-ta , brać nowy najtańszy ,czy szukać zachodniej używki?

Najdroższy bierz . :ph34r:

Opublikowano
4 godziny temu, izydor6280 napisał:

drogi ten złom, chyba przez to że tyle zieleni na podłodze xD

https://www.olx.pl/oferta/rozrzutnik-obornika-rozsiewacz-CID757-IDDuN6q.html#4aff263d62

tylko kasa w błoto na ogłoszenie, jedyne co chyba to przekładnie a tak to bym za to może 300 zł dał ale jak by wszystko liczyć to i tak nie opłaca się tego robić 

25 minut temu, mzk napisał:

Cześc 

Potrzebuję Tur-a do MTZ-ta , brać nowy najtańszy ,czy szukać zachodniej używki?

oba mogą być takimi samymi wtopami, biorąc polskiego jedyne co masz gwarancję, weź najtańszego dodaj 20% i za tyle kup 

Opublikowano
1 minutę temu, marulekk napisał:

pany kto kupował do c360 przednie felgi + opony balonowe jak no w ostrówku są??

tam wszystko pasuje jak ta lala czy trzeba jakąś flansze na piaste dorabiać, mam oś okrągłą

do płaskiej pasuje wszystko P&P. A w okrągłej to nie wiem, na ile masz szpilek ?

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, marulekk napisał:

pany kto kupował do c360 przednie felgi + opony balonowe jak no w ostrówku są??

tam wszystko pasuje jak ta lala czy trzeba jakąś flansze na piaste dorabiać, mam oś okrągłą

ja mam, na 6 szpilek są te same, 4 szpilki były  w 4011 i w c355 (felgi 18") wsystko plug and play 

https://www.olx.pl/oferta/nowe-kola-wzmocnione-do-tura-ursus-c330-c360-10x15-3-10pr-wysylka-CID757-IDyRWdk.html#ed79931d36

ja mam 12sto półcienne i mnie 900 z wysyłką wyszło 2 lata temu 

edit: jeśli masz 4 szpilki ( ja miałem) wymieniasz tylko piastę ( oś płaska, w okrągłej nie wiem) 

Edytowane przez igor10246
Opublikowano

Ale komplet? 

Czy bez pompy, bez wąsa, bez węży? 

Wąs musisz mieć, bo na kolumnie Lublina masz inny frez, niż na oryginalnym wąsie c360. Wtedy albo tulejujesz oryginalny was od 60 i wciskasz obrobiony frez od Lublina albo spawasz odciecety was od 60 do frezu od Lublina. 

Opublikowano
19 minut temu, bratrolnika napisał:

były też piasty na 5 szpilek, pod koła 16 w ursusach c330 i c360(albo w starszych podmodelach)

widziałem, w Strykowie jest za 450, to nawet samemu podjechać warto, czekam w okolicy 15km na okazję

Na 5?nigdy nie widziałem

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v