Skocz do zawartości

"Rolnicy. Podlasie" i inne programy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Toć obrobiłeś mi cało rodzinę tu na forum... Przecie to twoje główne zajęcie wsadzanie nosa co kto ma i co kto wstawia... 🤔

a nie twoje? jeszcze dodatkowo stwierdzanie że każdy bidnijszy od ciebie. 🤔

3 godziny temu, Winnetou napisał:

Pafnucy dlaczego obrażałeś rodzinę ogarka?😗

przepraszam rodzinę ogarka.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
5 godzin temu, Pafnucy napisał:

z pewnością Łolek to miał na myśli. :D

naprawdę nie pamiętam. może coś źle zrozumiałeś, albo mi sie wyrwało.

Wszystko można podpasować do okoliczności 

3 godziny temu, hubertuss napisał:

Bo pewnie się nudził.

Akurat Bogdan vel ogarek  to przykład kultury i wszelkich cnót co teraz jedzie po Pafnucym a sam niejednokrotnie mieszał z błotem Bogu ducha winnych ludzi, a ja pamięć mam dobrą, zalecam ostrożność 

Ale tu chyba nie miejsce na pranie prywatnych brudów 

Opublikowano

dajcie se po razie po gębie, potem podać sobie rączki i grzecznie wrócić do grupy .

Opublikowano
4 godziny temu, Pafnucy napisał:

że każdy bidnijszy od ciebie. 🤔

ty nie jestes każdy... nawet licząc tego przydupasa co ma 3 ha...wiec jak zwykle dorabiasz sobie wygodne zwidy i tyle.... 

Opublikowano
Przed chwilą, Bogdan_ja napisał:

ty nie jestes każdy... nawet licząc tego przydupasa co ma 3 ha...wiec jak zwykle dorabiasz sobie wygodne zwidy i tyle.... 

dobra. niech ci będzie. znudziły mi się kłótnie z Tobą. wolę jak fergusona mi pokazujesz. oki?

Opublikowano

Jest tu setki albo i tysiące ludkow co mają więcej jak ja do nich nie fikalem i nie fikam... Bo to są ludzie pracy i mają potężne gospodarstwa... nie takie trole i lanie jak ty co szukają tylko zaczepki i żadnej wiedzy w żadnym temacie praktycznie.... 

Opublikowano (edytowane)

ale żeś się przyjebał. nawrócić na dobrą drogę mnie chcesz? za późno. :D

jakoś bardziej za mną tęsknią za mną tu jak za tobą. :D

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Nie pochlebiaj sobie 😂😂😂

nie tęskniłeś nic? 😥 jest lepiej jak zniknięty jestem?

Opublikowano (edytowane)

teraz ty za daleko wyjeżdżasz.

chłopie. jest taka opcja ignoruj.    mnie już nie zmienisz.

źle , dobrze. na wuj mi to tłumaczysz? sobą się zajmij. masz czym. zapewniam.

Edytowane przez Pafnucy
Opublikowano
2 minuty temu, Pafnucy napisał:

teraz ty za daleko wyjeżdżasz.

chłopie. jest taka opcja ignoruj.    mnie już nie zmienisz.

źle , dobrze. na wuj mi to tłumaczysz? sobą się zajmij. masz czym. zapewniam.

Mi to gdzieś te twoje zaczepki i tyle... Chcesz być kopany w deeee to będziesz i tyle.. Dla mnie to pryszcz cię skopać... 😜

Mnie tam takie cygany co baba na nich robi mogą, skoczyć do kostek i tyle. 

Opublikowano
1 minutę temu, Bogdan_ja napisał:

Mi to gdzieś te twoje zaczepki i tyle... Chcesz być kopany w deeee to będziesz i tyle.. Dla mnie to pryszcz cię skopać... 😜

i na siłę obrażasz. w jakim celu?

masz pretensję że twojego bogatego, lecz nieszczęśliwego życia nie podziwiam?

ja nigdy bogacza nie udawałem. nie muszę udawać że rezygnuję z krów, bo to moja decyzja. :D

Opublikowano

nie wiem.

więc z łaski swojej. przestań tu się uważać za jakiegoś nadmoderatora i najzwyczajniej w świecie, zajmij się swoim życiem, a nie moim.

nie twoja sprawa kto o ile mniej od ciebie ma. za nieodpowiednie treści też moderatorzy nagradzają, a nie ty. w cenach mleka już cię wyśmiano, to tu przylazłeś. z każdego tematu robisz chlew. popracuj nad sobą. miłej nocy.

Opublikowano
18 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Baba co robi na chłopa, trwa przy nim z miłości, a taka victoria to już nie wiadomo:ph34r:

Opublikowano (edytowane)

Musisz wincej kont zakładać może trafisz jaką

głupia.. 🤔

Widzisz taka victoria to by mogła mieć każdego a wybiera tego jednego 😁😁😁

Edytowane przez Bogdan_ja

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Przez gregorius
      Tak więc ten temat ma być o ulubionych książkach, które kiedykolwiek czy ostatnio przeczytaliście, podzielcie się tytułami, streszczeniem, lubianymi autorami, tak aby rozpropagować czytanie owych lektur bo "Czytanie jest dla umysłu, tym czym gimnastyka dla ciała". Jakie gatunki u was przodują na półkach, ile czasu dziennie poświęcacie na czytanie i co jest dla was najważniejsze w czytaniu (poznawanie świata, nauka, doświadczenia życiowe)?

Mam nadzieję, że ten temat się przyjmie i będziemy mogli podzielić się spostrzeżeniami

Ja ostatnio przeczytałem "Myśli nowoczesnego endeka" Rafała A. Ziemkiewicza a teraz jestem tak w połowie "Ziele na kraterze" Melchiora Wańkowicza

Pierwsza opowiada o zmianach społecznych po 89 roku, o Polakach, o tradycji endeckiej, o zagrożeniach dla nas Polaków, o sytuacji politycznej obecnie, o tym dlaczego nie możemy podnieść się po upadku komuny i trwamy dalej w poprzednim ustroju...

Druga mówi o rodzinie jej nadrzędnych wartościach, o domu jako wspólnocie, o dorastaniu dzieci, które mimo ciężkich warunków wraz ze wzrostem zamożności rodziców dojrzewają i poznawają nowy świat, akcja toczy się w latach 20 XX wieku wtedy to rodzi się Krysia....

pozdrawiam gregorius
  • Dodaj nową pozycję...
v