Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Szymi40 napisał:

No  powiedzmy    ,,Mała tona''     po  ile  miód  sprzedajecie ?    U nas  słoik  0,9 litra   30 zł.    rzepakowy  27-28 zł.    konkurencja   duża.    I  na burzę  się   już  zbiera.

U mnie rzepak i wielokwiat 30zł za nawłociowy 35 gryczany 40 i spadź po 45 za słoik 900ml. 

43 minuty temu, Bananek napisał:

wy naprawdę myślicie, że ja na poważnie napisałem o tej tonie cukru? głupi nie jestem żeby dużo go dawać zwłaszcza, że miód na własny użytek.

Kto w temacie to wie że napisałeś to żartobliwie ale kto się nie zna to łyknie, że to prawda. U mnie na rodzinę podczas zimowli idzie maksymalnie 10 kg i to jak dla mnie czasem już za dużo. Lepiej dać mniej i wczesną wiosną podkarmić niż przesadzić.

Opublikowano
19 minut temu, JarekBazydlo napisał:

A czy o Tobie mowa?😂

Przeczytaj jeszcze raz to co napisałem wcześniej😂😄

To po ki grzyb mnie cytujesz?

18 minut temu, Agrest napisał:

Kurła, wy to chyba wszyscy w śledczej pracujecie. 

Każdy o każdym wie wszystko?

Dobrze że ja anonimowy😁

Ja ja.......🤣🤣🤣

Opublikowano
2 godziny temu, Agrest napisał:

Dobrze że ja anonimowy😁

Nie mów hop xD

Opublikowano
7 minut temu, marulekk napisał:

lubelski browar opróżniony, człowiek się odhamił

A jaki to teraz jest lubelski browar? Bo chyba nie mówisz o tym chemicznym zagranicznym sikaczu pod nazwą Perła bo od tego to co najwyżej kamieni możesz dostać niż się odchamić

Opublikowano
3 godziny temu, gregor1284 napisał:

pomału to się wyludnia, nie ma już Tomka, Pauliny nie było przez chwilę ale wróciła. Teraz Pafnuc a jak zabraknie sołtysa i jarkabazydło to całkiem nikt w temat cen bydła nie wejdzie :D

OBY to jest temat o pogodzie

Opublikowano
57 minut temu, Rolnik1973 napisał:

@Agrest od 8% gradowe

Ciekawe czy się załapałoby?

Na zdjęciu tak nie widać ale w  rzeczywistości zielono bardziej.

A zanim przyjadą to to zgnije co na ziemi.

IMG_20200628_180038.jpg

Zawsze zgłaszam bo szkody się sumują. Zrób jak najwięcej zdjęć bo i te są wykorzystywane.

8 minut temu, szymon09875 napisał:

Pojechalem wypelnic obowiazek wyborczy wracam a tu 

20200628_191258.jpg

Czyli opłakany wybór😁

Opublikowano

+26, dalej słonecznie.

Pany a jak jest z ubezpieczeniem jak się nie ma numeru gospodarstwa🤔 Da się ubezpieczyć czy nie bardzo? Bo tak rozmyślam żeby w przyszłym sezonie jak się da to ubezpieczyć.

Opublikowano
Rolnik200598 napisał:

Pany a jak jest z ubezpieczeniem jak się nie ma numeru gospodarstwa🤔 Da się ubezpieczyć czy nie bardzo? Bo tak rozmyślam żeby w przyszłym sezonie jak się da to ubezpieczyć.

nikt nie pytał mnie o numer gospodarstwa przy kupowaniu polisy

sorki za cytowanie posta

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v