Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aż taki kanciarz jesteś, że każdego nauczysz solidnego sprawdzenia?🤭

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

Aż taki kanciarz jesteś, że każdego nauczysz solidnego sprawdzenia?🤭

Za dużo razy byłem wydymany przez cwaniaków by teraz dać się nabrać kolejny raz i uczę tego innych jak nie dać się zrobić w wała.....

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Mądrala, odebrałeś te koty? 

Nie odebrałem bo Sławek nie dał konkretnej odpowiedzi. 

1 minutę temu, soltys48 napisał:

Za dużo razy byłem wydymany przez cwaniaków by teraz dać się nabrać kolejny raz i uczę tego innych jak nie dać się zrobić w wała.....

Ja tak żartował tylko, co złego to nie ja ;)

Opublikowano
danielursus3p napisał:

To na piosku jakimś pole musisz mieć. 

żaden piach 4klasa gość ma od drogi 0.6ha z podwórkiem i pasiekę obsadził to świerkami bo nie wiedział co z tym zrobić i rosną

Opublikowano

Oj tam zaraz zabrać, poderwać😂

Przed chwilą, slawek74 napisał:

żaden piach 4klasa gość ma od drogi 0.6ha z podwórkiem i pasiekę obsadził to świerkami bo nie wiedział co z tym zrobić i rosną

Kumam, swoją drogą dobry biznes na tym jest. 

Opublikowano

scykorzył się na borysz go nie stać a co mówić koty 😜😁

No bieda co poradzić :)

Opublikowano
danielursus3p napisał:

Oj tam zaraz zabrać, poderwać😂

Kumam, swoją drogą dobry biznes na tym jest. 

drugi to chyba na 3 klasie posadził od drogi 😁 choć kawałek dalej ma i pare arów 5 ale tam ma jagodę

Opublikowano
7 minut temu, slawek74 napisał:

łon brodaty dziad to myślisz że moja córka chciała by takiego co starzej od jej ojca wygląda 😜😁

Akurat na święta z prezentem przyjdę 😁

12 minut temu, gregor1284 napisał:

To co Ty mnie przyszłego Teścia w wała robisz?! 

Dobra, po świętach wpadnę 🙃

Opublikowano

A skąd wiesz że na płodne dni trafisz?

5 minut temu, danielursus3p napisał:

Akurat na święta z prezentem przyjdę 😁

Dobra, po świętach wpadnę 🙃

Opublikowano
10 minut temu, gregor1284 napisał:

A krowy potrafisz doić? 

Nikt mnie w krowy nie wmanewruje.

10 minut temu, Agrest napisał:

A skąd wiesz że na płodne dni trafisz?

Sławek czyta 😂

Opublikowano

jak przyjedzie to się go doprowadzi do ładu https://allegro.pl/oferta/lutlampa-palnik-lampa-do-lutowania-gazowa-6naboi-7149246738 mam z zapasową butlą 😁 a resztę Łobuz dokonczy jak mnie dzisiaj zlekcoważył 😀

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez Szef11
      Witam, czy ktoś może wie , gdzie robią regenerację ( kapitalny remont przekładni do siewników? Rach , kuhn , lub może z was rolnicy ma na sprzedaż taką przekładnie. Proszę o informację w SMS pod 534-617-276 Dzięki 
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
  • Dodaj nową pozycję...
v