Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

Przebijam, moja 47kg

przy tej wadze spokojnie można spróbować  69 na stojąco 😉

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

Przebijam, moja 47kg

Kurła to prawie 1/3 mnie. Nie pisz takich rzeczy bo czuje się jak grubas grubasów :(

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ona nie wie co to maszynka do golenia 😎

Mówisz że lubisz głaskać bobra ?🤣😂

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Kurła to prawie 1/3 mnie. Nie pisz takich rzeczy bo czuje się jak grubas grubasów :(

Nie tylko Ty...

Opublikowano
9 minut temu, szczypka napisał:

przy tej wadze spokojnie można spróbować  69 na stojąco 😉

Biorę żonę pod pachę i idę

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

To ty pewnie tak jak Uziu, wazysz sam tyle co u mnie wszyscy domownicy

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Nie tylko Ty...

W tej chwili prawie 115 kg, idę w dół 😁

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

To ty pewnie tak jak Uziu, wazysz sam tyle co u mnie wszyscy domownicy

No ale uziu chyba wyższy jest  

Opublikowano (edytowane)

Ja próbuję iść w dół bo mi źle ziemniaki zbierać i sadzić... Ale podobna cyfra do Ciebie u mnie jest.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Mówisz że lubisz głaskać bobra ?🤣😂

to nie bóbr

Szkocka krowa: opis rasy wysokogórskiej, zdjęcie

to coś tego pokroju. a czy to nie lepiej takiej ładnie uczesanej grzywy się przytrzymać? tu to nie wiadomo jakie niebezpieczeństwo na Ciebie czycha :D

czym się różni ta babska maszynka przed stosunkiem od takiej po? wie który?

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Danielo, wazysz tyle co ja+moja żona...

No kurła, musiałeś?🤦‍♂️

Przed chwilą, Rolnik200598 napisał:

Ja próbuję iść w dół bo mi źle ziemniaki zbierać i sadzić...

Ja takich problemów nie mam, nie wiem co jest ale nie wyglądam, A waze 

Opublikowano

To znaczy mi też wszyscy mówią, że nie wyglądam na tyle ale to prędzej z grzeczności niż faktycznie tak jest...

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

i tak codziennie ją do sypialni zanosisz?

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Pewnie tak, jak każdy stażysta praktykant, ewentualnie linę podczepiac jak koparka się po komin w błocie zagrzebie

Kurde koparke zakopać tak żeby samemu nie wyjechać to jeszcze mi się nie zdążyło a już w różnych bagnach robiłem.

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

No kurła, musiałeś?🤦‍♂️

Martwi Cię to??? Taki.ten świat, jedni są chudzi, drudzy grubsi, jedni robią na dwóch etatach, a drudzy oglądają dwa telewizory na raz... takie życie, wystarczy nie mieć kompleksów

2 minuty temu, szczypka napisał:

i tak codziennie ją do sypialni zanosisz?

Od kiedy wykończyłem pokoje na poddaszu to nie, za dużo stopni. 

Opublikowano

Nimom, tylko każdy taki leciutki, a ja na cóż, hangar na sprzęt potrzebny 😁

Opublikowano

Ja tam przywykłem do tego, od podstawówki gruby albo i dłużej i tak już pewnie zostanie, chyba, że choróbsko jakieś dopadnie. Ale tak do 100 to bym chciał spaść, codziennie bieżnia i wio.

Opublikowano

Pozytywne to są :D ja tam się nie łamię, jestem jaki jestem i trzeba żyć 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v