Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
15 minut temu, bratrolnika napisał:

Przebijam, moja 47kg

przy tej wadze spokojnie można spróbować  69 na stojąco 😉

Opublikowano
24 minuty temu, bratrolnika napisał:

Przebijam, moja 47kg

Kurła to prawie 1/3 mnie. Nie pisz takich rzeczy bo czuje się jak grubas grubasów :(

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Ona nie wie co to maszynka do golenia 😎

Mówisz że lubisz głaskać bobra ?🤣😂

Opublikowano
1 minutę temu, danielursus3p napisał:

Kurła to prawie 1/3 mnie. Nie pisz takich rzeczy bo czuje się jak grubas grubasów :(

Nie tylko Ty...

Opublikowano
9 minut temu, szczypka napisał:

przy tej wadze spokojnie można spróbować  69 na stojąco 😉

Biorę żonę pod pachę i idę

1 minutę temu, danielursus3p napisał:

To ty pewnie tak jak Uziu, wazysz sam tyle co u mnie wszyscy domownicy

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Nie tylko Ty...

W tej chwili prawie 115 kg, idę w dół 😁

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

To ty pewnie tak jak Uziu, wazysz sam tyle co u mnie wszyscy domownicy

No ale uziu chyba wyższy jest  

Opublikowano (edytowane)

Ja próbuję iść w dół bo mi źle ziemniaki zbierać i sadzić... Ale podobna cyfra do Ciebie u mnie jest.

Edytowane przez Rolnik200598
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

Mówisz że lubisz głaskać bobra ?🤣😂

to nie bóbr

Szkocka krowa: opis rasy wysokogórskiej, zdjęcie

to coś tego pokroju. a czy to nie lepiej takiej ładnie uczesanej grzywy się przytrzymać? tu to nie wiadomo jakie niebezpieczeństwo na Ciebie czycha :D

czym się różni ta babska maszynka przed stosunkiem od takiej po? wie który?

Opublikowano
Przed chwilą, bratrolnika napisał:

Danielo, wazysz tyle co ja+moja żona...

No kurła, musiałeś?🤦‍♂️

Przed chwilą, Rolnik200598 napisał:

Ja próbuję iść w dół bo mi źle ziemniaki zbierać i sadzić...

Ja takich problemów nie mam, nie wiem co jest ale nie wyglądam, A waze 

Opublikowano

To znaczy mi też wszyscy mówią, że nie wyglądam na tyle ale to prędzej z grzeczności niż faktycznie tak jest...

Opublikowano
5 minut temu, bratrolnika napisał:

i tak codziennie ją do sypialni zanosisz?

Opublikowano
3 godziny temu, bratrolnika napisał:

Pewnie tak, jak każdy stażysta praktykant, ewentualnie linę podczepiac jak koparka się po komin w błocie zagrzebie

Kurde koparke zakopać tak żeby samemu nie wyjechać to jeszcze mi się nie zdążyło a już w różnych bagnach robiłem.

Opublikowano
3 minuty temu, danielursus3p napisał:

No kurła, musiałeś?🤦‍♂️

Martwi Cię to??? Taki.ten świat, jedni są chudzi, drudzy grubsi, jedni robią na dwóch etatach, a drudzy oglądają dwa telewizory na raz... takie życie, wystarczy nie mieć kompleksów

2 minuty temu, szczypka napisał:

i tak codziennie ją do sypialni zanosisz?

Od kiedy wykończyłem pokoje na poddaszu to nie, za dużo stopni. 

Opublikowano

Nimom, tylko każdy taki leciutki, a ja na cóż, hangar na sprzęt potrzebny 😁

Opublikowano

Ja tam przywykłem do tego, od podstawówki gruby albo i dłużej i tak już pewnie zostanie, chyba, że choróbsko jakieś dopadnie. Ale tak do 100 to bym chciał spaść, codziennie bieżnia i wio.

Opublikowano

Pozytywne to są :D ja tam się nie łamię, jestem jaki jestem i trzeba żyć 😁

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v