Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, zwłaszcza jak zdrowie zniknie, a blisko nikogo najbliższego nie ma.

2 minuty temu, cinek1808 napisał:

Druga osoba i zdrowie. 

Opublikowano (edytowane)

Jak zdrowie zniknie to baba ucieknie i tyle,każdy chce wygodnie żyć a nie się męczyć tak jak z tą aborcją wczoraj.

Tym bardziej jak kobieta zaradna bo jak taka co nie zarabia to nie ucieknie.,

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

Dlatego kobiety, żony, trzeba kochać i szanować, owszem udajemy że nic nam po nich, czasami dogryzamy,  :P ale dziękujmy Panu Bogu że z nami są.   :)

Opublikowano
30 minut temu, TheraRolnik napisał:

Zamiast wydawać kasę na wódę, proszki i baby to można coś za to kupić 😁👍

Mądrze myślisz i wychodzę z tego samego założenia. Zawsze to coś w dom można wsadzić, albo doinwestować cokolwiek a nie na pierdoły pieniądze wydawać. Również od 6 lat nie byłem na żadnym weselu, z jakichkolwiek imprez to tylko studniówka i to też już prawie 3 lata temu.

+10, obeschło i ludziska zaczęli na polach dłubać.

Opublikowano
1 minutę temu, Strongman napisał:

Jak zdrowie zniknie to baba ucieknie i tyle,każdy chce wygodnie żyć a nie się męczyć tak jak z tą aborcją wczoraj.

Od takich trzeba wcześniej uciekać, ale z drugiej strony jak mowisz o niej baba to co sie dziwić że ucieknie. 

Opublikowano
40 minut temu, szymon09875 napisał:

No dolnego wahacza nie moge wypiąc... jutro spróbuje od gory rozpiac, bo grzac nie ma jak bo sie oslona spali od główki :/ wziąłem palnik i tne rozrzutnik, troche relaksu :D

Też prawda :D

skręć zwrotnicę i zapiernicz w nią, pare razy i musi puścić nie ma bata. kiedyś obie strony w pasacie w mak w 40 minut rozbierałem :D

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik200598 napisał:

Mądrze myślisz i wychodzę z tego samego założenia. Zawsze to coś w dom można wsadzić, albo doinwestować cokolwiek a nie na pierdoły pieniądze wydawać. Również od 6 lat nie byłem na żadnym weselu, z jakichkolwiek imprez to tylko studniówka i to też już prawie 3 lata temu.

+10, obeschło i ludziska zaczęli na polach dłubać.

Jak chodziłem do technikum i żyłem beztrosko nie myslac o tym w co zarobione pieniadze włożyć mialem w kieszeni więcej pieniędzy jak teraz...

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Od takich trzeba wcześniej uciekać, ale z drugiej strony jak mowisz o niej baba to co sie dziwić że ucieknie. 

Miałem trochę w życiu kobiet i wiem ze życie to nie bajka.

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, Strongman napisał:

Jak zdrowie zniknie to baba ucieknie i tyle

Wtedy się okaże że jednak nie posłuchałeś mamy i źle wybrałeś, zamiast Marysi, wybrałeś Krysię .    :P

Edytowane przez Sean
Opublikowano

Teraz sie wrocilem do tego, zaparlem od spodu lewarkiem i tak jak mowisz, poddala się... ale potrzebowałem chwili na uspokojenie :D

3 minuty temu, gregor1284 napisał:

skręć zwrotnicę i zapiernicz w nią, pare razy i musi puścić nie ma bata. kiedyś obie strony w pasacie w mak w 40 minut rozbierałem :D

Odbiegając od tematu,  zaczęło padać, 14 stopni 

Opublikowano
22 minuty temu, Agrest napisał:

Ale on miał pałac, kasę i klasę😁

Mi jeszcze brakuje wzrostu i odwagi 😛 

Teraz na proteście była taka jedna za którą od jakiegoś czasu się oglądam i mimo że stała sama przy ciągniku - była jako pasażer to i tak nie podeszłem 🙈

• Haha 1
Opublikowano

W technikum to ja się głowiłem i troiłem za co kupić nawozy/ opryski i opłacić usługi bo swojego traktora jeszcze nie miałem. Teraz nie narzekam, na paliwo jest, części trzeba kupić to jest, na swoje potrzeby wystarczy, dorzucenie się do węgla/ opłat to żaden problem, nawet i grosik się odłoży.

1 minutę temu, szymon09875 napisał:

Jak chodziłem do technikum i żyłem beztrosko nie myslac o tym w co zarobione pieniadze włożyć mialem w kieszeni więcej pieniędzy jak teraz...

Opublikowano

Wystarczy nie popadac w paranoje, zarówno w jedną jak i w drugą strone.

2 minuty temu, Strongman napisał:

Nie wiem ale w życiu trzeba brać wszystko pod uwagę a nie być takim zakochancem i nic nie widzieć po za tym.

2 minuty temu, Strongman napisał:

Nie wiem ale w życiu trzeba brać wszystko pod uwagę a nie być takim zakochancem i nic nie widzieć po za tym.

Opublikowano

Może jak tynk w workach to trzeba się nadźwigać, z silosu jak idzie to bez przesady. 

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, TheraRolnik napisał:

Teraz na proteście była taka jedna za którą od jakiegoś czasu się oglądam i mimo że stała sama przy ciągniku - była jako pasażer to i tak nie podeszłem 🙈

Nie wszyscy za młodu są odważni, też kiedyś taki byłem.   :P Trzeba się przełamać i było podejść i zagadać. 

Edytowane przez Sean
Opublikowano
43 minuty temu, szymon09875 napisał:

Mialem znajomego tez urody nie miał za wiele ale co tydzien inna i to nie taka najgorsza :) ale on nie podchodzil i nie mówił czesc jestem paskudny choc sie pukać :D twierdził ze do stracenia nie ma nic i na każdej imprezie cos tam wyobracał :D

to same lasociagi brał nic nie warte dziewuchy

Opublikowano
56 minut temu, TheraRolnik napisał:

Zamiast wydawać kasę na wódę, proszki i baby to można coś za to kupić 😁👍

Nie idź tą drogą 

Opublikowano
2 minuty temu, Ursus932 napisał:

Nie idź tą drogą 

moje marzenie mercedes gla 250

Opublikowano
24 minuty temu, Sean napisał:

Dlatego kobiety, żony, trzeba kochać i szanować, owszem udajemy że nic nam po nich, czasami dogryzamy,  :P ale dziękujmy Panu Bogu że z nami są.   :)

Dokładnie, trzeba dbać i starać się całe życie, a nie tylko zamoczyc z wieczora i  kobietę do garów gonić 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v