Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Agrest Mam to samo, walcze tam już z perzem kilka lat, szło kilka razy po 6l było już niby czysto, owies zasiany w owsie czysto, potem pszenżyto po owsie było czysto dopóki nie przyszły deszcze w maju i wylazło dziadostwo aż zielona ściernia. Nie wiem jak z tym opryskiem w rzepaku czy nie za dużo herbicydów by było bo to taka działka że jak rzepak to tylko Clearfield ze względu na rzodkiew świrzepą. Dlatego myślę spróbować ten nikosulfuron, jesień niby ciepła może by zadziałał.
@marulekk Zgadzam się w 100%, tylko wymyślają co nowszy i droższy tylko żeby jeszcze był wart swojej ceny.

Opublikowano

o tototo. po 25 latach przywykła:D

1 minutę temu, gregor1284 napisał:

to pomyśl co kobita pafnucego ma z nim, jak on by tylko belował i belował. No może jeszcze jawą by pojeździł :D

Opublikowano

Pafnucy na pewno sympatyczniejszy ode mnie😁 Jak to kiedyś znajoma powiedziała- ty musiałbyś dopłacić aby cię któraś zechciała- zgadzam się w całej rozciągłości

Opublikowano
8 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Szkoda jej życia aby się ze mną użerać, jest wielu lepszych ode mnie, z lepszą pracą, interesującym hobby, z lepszym wyglądem i przede wszystkim lepszym charakterem.

Jutro po 8 po Orkan się mam zameldować, ciekawe jak pójdzie...

Jakbym Konteno słyszał...

Opublikowano
6 minut temu, Rolnik200598 napisał:

Szkoda jej życia aby się ze mną użerać, jest wielu lepszych ode mnie, z lepszą pracą, interesującym hobby, z lepszym wyglądem i przede wszystkim lepszym charakterem.

Jutro po 8 po Orkan się mam zameldować, ciekawe jak pójdzie...

Pomyślałbym że to kontento ale wchodzę w profil i za młody, jednak to inna maruda.

22 lata i stary kawaler ? Niektórzy to mają podejście do życia.

Deszczu brak, rano było chłodno i mglisto jak w październiku. Jesień się zbliża.

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik200598 napisał:

Pafnucy na pewno sympatyczniejszy ode mnie😁 Jak to kiedyś znajoma powiedziała- ty musiałbyś dopłacić aby cię któraś zechciała- zgadzam się w całej rozciągłości

zmień znajomych.

Opublikowano

Za mało ich aby zmieniać.

Cieszcie się życiem i tym, że jakaś Was chciała, ja próbowałem kilka razy bezskutecznie i szkoda czasu i pieniędzy. 

Taa, mój wygląd lepszy niż najlepszy środek antykoncepcyjny😁

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik200598 napisał:

Taką znajomą to potraktuj pantoflem ze spiczastym czubem w krocze. 

Ja starym kawalerem byłem do 28 roku. 

Opublikowano

jak taka co myśli aby Cię z hajsu oskubać to daj się na spokój, trzeba szukać czegoś do życia. nie użalaj się nad sobą chłopie, tym bardziej w tym wieku, pewność siebie w wielu aspektach życia pomaga. Ja kiedyś też taki byłem ale jak zmieniłem swoje nastawienie, to wcale inaczej mi się żyje. Żeby nie to to bym tej mojej zołzy nie poznał :D od tej pory każdemu odradzam wyjazd na dożynki :D

Opublikowano

Broń Boże...

Nie każdy zasługuje na drugą połówkę i jak Ty to powiedziałeś- spalony słońcem dziad bez kobity też jest potrzebny na przykład do ładowania gnoja. 

Trza iść spać, jutro pracowity dzień się szykuje.

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

A może Ty chłopaka szukasz???

Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał:

Ja starym kawalerem byłem do 28 roku. 

Chyba młodym 🤔

Opublikowano

Kurła, byłem święcie, że to Twoje 🤔 W każdym razie kogoś z forum.

1 minutę temu, bratrolnika napisał:

To nie są moje słowa. 

Opublikowano
2 minuty temu, lamboEVO100 napisał:

Albo by jeszcze bardziej się zniechęcił. Jak taki pesymistą to lepiej coś z lżejszym charakterem 😂

charakter to charakter, ale weź z nią do roboty stań :D mogła by chłopa zatyrać

Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

Oczywiście, i to tak żeby suchej nitki nie zostało

Ale nie chodzi byś kogoś olał moczem, tylko obraził słowem😁😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v