Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, slawek74 napisał:

ale ile Ty masz sztuk? u mnie do 50 wszystkiego łącznie paszy z witaminami to pewnie 6/7 ton

Wcześniej pisałeś że 2tony sruty 2tony pelnoporcjowki a teraz że wszystkiego idzie 6/7 ton to wychodzi ze 3tony witamin dajesz miesięcznie coś Ty chyba za dużo czaruje szkoły bo to wcale się kupy nie trzyma żeby dawać więcej witamin niż sruty i pelnoporcjowki. 

Opublikowano

też trochę mniejszy. pod sam wieczór chyba największy.

ale te znaki faktycznie dają do myślenia. 👍

Opublikowano
5 minut temu, Bananek napisał:

u mnie wręcz przeciwnie. ucichło teraz. Może to znak, żebym to ja teraz "podmuchał" 😉

Wam tam faktycznie przyroda wyznacza tryb życia. Ale żeby prokreacja od wiatru zależała?

Opublikowano

To dla was trudne???🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Weźta się w końcu na świat otwórzta😆

Opublikowano
Agrest napisał:

To dla was trudne???🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

Weźta się w końcu na świat otwórzta😆

dla nas normalne. zdziwiło mnie, że Ty znasz takie wyrazy. 😉

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, gregor1284 napisał:

Napchać kichę i można pokipiec, za szybko mi te dni lecą... 

No i dobrze że szybko lecą 

Mi to pasuje 👍

Człowiek się obudzi chwila moment ciemno i znowu można iść spać 😅

Edytowane przez TheraRolnik
  • Haha 1
Opublikowano
38 minut temu, szymon09875 napisał:

Teraz bylem obejrzec i zaliczkowac odrazu suporex. 24x24x59 końcówki z budow co zostaly po 4.5zl. +-700 sztuk

Eee i mnie paleta została mogę Ci sprzedać 😂

Opublikowano
4 minuty temu, Bananek napisał:

Jesteście bardzo  zaściankowi, myślicie że jesteście pępkiem świata i wszyscy wokół z drzewa dopiero zeszli. A prawda jest taka że jeden od was wyrwał się kiedyś, posiadł wiedzę powszechnie dostępną, i przekazał wam oświecenie😁

Opublikowano
Agrest napisał:

4 minuty temu, Bananek napisał:

Jesteście bardzo  zaściankowi, myślicie że jesteście pępkiem świata i wszyscy wokół z drzewa dopiero zeszli. A prawda jest taka że jeden od was wyrwał się kiedyś, posiadł wiedzę powszechnie dostępną, i przekazał wam oświecenie😁

A tobie co dzisiaj? okres masz?

Opublikowano (edytowane)
23 minuty temu, Bananek napisał:

jejku, Sławek jakie Ty trudne wyrazy znasz. ja ty mnie teraz zaimponował.

Częstujcie się.

IMG_20201205_184246_001_COVER.jpg

prześlesz ze dwa pocztą? dobre to?

Edytowane przez pafnucy
Opublikowano
42 minuty temu, szymon09875 napisał:

Teraz bylem obejrzec i zaliczkowac odrazu suporex. 24x24x59 końcówki z budow co zostaly po 4.5zl. +-700 sztuk

W 2006r odkupiłem od gościa suporex po 4,7. Zrezygnował z budowy. Drut też wziąłem.

Brakło mi na facyjaty, trafiłem na wielką zmowę cenową i dokupiłem po 12,5zł. Całość po tej cenie by zabolała 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v