Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

lamboEVO100 wyposazenie standardowe czyli , klimatyzacja, siedzenie pneumatyczne, koła 480r34, obciazniki z przodu 470, pompa 90 z czego 64 na tylne wyjscia, udzwig 4100kg , 3 zakresy biegów po 6 w tym,  półbieg, nadbieg, sprzegło w guziku, rewers elektrohydrauliczny, zaczep automat, siedzenie pasazera  w kubotach m5 nie ma EHR , dodatkowo pneumatyka 1 plus 2, radio, kogut , felgi pełne .

Edytowane przez Poznaniak
Opublikowano

marluk - m...2 juz sa na placach i one maja w homologacji  norme emisji spalin  nr.5,  a m...1 miały norme nr.4 , ale ta nowa norma wydaje mi sie ze nie wchodzi jeszcze od 1 stycznia 2021 tylko pózniej???

lamboEvo100 - te co ogladałem na kleberach były. Choc mi bardziej na  troche wezszych oponach by zalezało zamiast 480/70r34 załozyc 420/85r34 pod opryskiwacz.

lamboEVO100

Opublikowano

Bardziej zachorowałem za valtrą t 144 320000 netto podstawa to agencja czy jeszcze przyzna taką moc .Na wiosnę dzwoniłem do zip agro o ofertę to delikatnie odpowiedzieli że pomorskiego woj nie obsługują mają chyba rejonizacje. Ja mam ofertę puma 2020r ma email za 320000 4 hyd multicontroler tuz amortyzowana oś koła 650 540 na pewno do zjechania cena. MF też podobna cena 7715 . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v