Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
12 godzin temu, Rafal7777 napisał:

Jd 6090m z turem amortyzacja osi kabiny . Tuż przedni.tak z  grubszego 317netto

Ile ...? Prawie jak za darmo 😁(za te pieniądze mozna kupic 120-150km średnia półka)

Edytowane przez jadka88
Opublikowano

Panowie dostałem ofertę na dwa new holland t6. 145. Oba z placu, skrzynia dc, przedni tuz  ,trzy wyjscia hydrauliki, automatyką skrzyni , amortyzowana kabina,jeden z miękka osią. Ceną 250 netto bez osi amortyzowana, 266 netto z osią amortyzowana. Co myślicie o tych cenach

Opublikowano
1 godzinę temu, radzioRS napisał:

Z Takim podłokietnikem SideWinder II to nie świrują z ceną jak nie którzy  ale zawsze do końca targować bo oni krzywdy sobie nie zrobią

Sterowanie hydrauliki mechaniczne mają te wyceniane modele

Opublikowano

umowa podpisana na New Holland t6.145 Dynamic Command 40 eco, koła firestone 480/65R28 przód tył 600/65R38, amortyzacja osi i kabiny, oświetlenie 8 lamp 2000 lumenów, 2 koguty, wom 540/540eco/1000, klimatyzacja manualna, wzmocniony tylni podnosnik, przód komplet obciążników(18x45kg), pełny bak adblue(39,5l) i paliwa(230l), radio, 3 mechaniczne wyjscia hydrauliki + wolny spływ, automatyka skrzyni, funkcja sprzęgła w hamulcu, uszykowany pod nawigacje cena 265 netto

Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, marluk napisał:

Wyceniał ktoś ostatnio Kubotę serii M5?

Kolega kupił w sierpniu kubota 5010 chyba taki symbol ok 112km to z turem metal tech ok 215000 3 wyjścia hyd w sumie taki w standardzie A wiesz jaka jest dmc tej kuboty bo na ich stronie nie ma

Edytowane przez radzioRS
Opublikowano

CLAAS Arion 410, kolorowy CIS, oświetlenie Led, koła 420 i 380 dostałem ofertę na 231 tys netto w tym ładowacz za 13 500 netto więc raczej nie jest to ładowacz oryginał. Niemniej jednak 217,5 tys netto za praktycznie golasa to chyba przesada bo wychodzi to około 25% upustu od konfiguratora, a jak czytam tutaj o upustach rzędu 40% to mam mocno mieszane uczucia. Co o tym sądzicie?   

Opublikowano

Nie chcę golasa, taką ofertę dostałem z drugich rąk. Nie ja wysyłałem zapytanie ofertowe tylko znajoma, która z rolnictwem nie ma za dużo wspólnego. Przypadkiem się zgadało coś o dealerze i pomyślałem że może "po znajomości" dostanę jakąś fajną ofertę. Mocno zdziwiłem się ceną czytając forum i oferty innych użytkowników. Jeśli taką dostałem za praktycznie podstawę to co krzyknie za doposażonego. Dlatego pytam tutaj co sądzicie, może dostaliście lepsze oferty. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez danielhaker
      Planujecie zakup nowego ciągnika rolniczego w tym roku? Macie jakieś wyceny nowych ciągników? Odwiedziliście jakiegoś dilera?
      jeżeli znacie ceny nowych ciągników lub zamówiliście nowy ciągnik podzielcie się informacją z innymi użytkownikami, na pewno pomożecie podjąć decyzję.
      Kontynuacja tematu: 

• Przez paweł199413
      Stoję przed wyborem przyczepy jednoosiowej coś w okolicy 4t. Co polecacie. Moze ktoś z was ma coś w miarę na sprzedaż 
    • Przez maniek05
      Witam mam do wymiany opony 420/70/r24 czy Turecka firma OZKA zda egzamin moze jakaś opinia ,dużo jeżdżę po asfalcie  jake opony polecicie

• Przez ursus914mirokk
      Witam chce kupić rozrzutnik obornika SIPMA RO 800 Zefir lub PRONAR NV161/2  czy ktoś posiada taki rozrzutnik jaki podałem lub ma tej firmy?? jake sa wady i zalety ? na co zwrucic uwage 
    • Przez yacenty
      Witam!
      prosze w miare mozliwosci o rozne cenniki
  • Dodaj nową pozycję...
v