Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rozliczenia i faktury nie moze doniesc.

Edytowane przez Gość
Usun
Opublikowano
17 minut temu, Rolnik7343 napisał:

codziennie gazety

Co za świerszczyki ?

Opublikowano

Temu sie pytam o listonosza.Bazydlo nic.jakby zaginol a Marjusza pewnie zatkalo jak wbc zobaczyl

Opublikowano
HF86 napisał:

Temu sie pytam o listonosza.Bazydlo nic.jakby zaginol a Marjusza pewnie zatkalo jak wbc zobaczyl

Kolego nie siędze cały czas na AF. Dziś akurat troszkę podruzowalem a i mogę napisać że w piątek albo sobotę też pewnie nie będę na AF żebyś się nie martwił że zaginolem.

Opublikowano
10 minut temu, ab23 napisał:

Teraz w pakiecie już gdzieś to słyszałem 😀😀😀😀

i potaniało , na 100%KTÓREGOŚ Z użytkowników

Przed chwilą, JarekBazydlo napisał:

Kolego nie siędze cały czas na AF. Dziś akurat troszkę podruzowalem a i mogę napisać że w piątek albo sobotę też pewnie nie będę na AF żebyś się nie martwił że zaginolem.

Gdzie PODRÓŻOWAŁEŚ? Zakupy? Powiedz żebyśmy sie nie martwili,że ZAGINĄŁEŚ

Ostatnio jakaś plaga odejść wiec sam wiesz

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v