Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
21 minut temu, ubogiwladek napisał:

Haha. To chyba jednak nie wiesz jak cena wygląda jak gość da komuś po 10 zl a 100 kg zdejmie z wagi. Ale jak Tb pasuje taki układ to powodzenia w sprzedawaniu gdzie sposób ważenia jest nie istotny byle za kg Ci dużo dał.

Dla mnie są to istotne informacje. A jak Cb nie intetesują to pisz nie postów które nic nie wnosza oprócz Twoich osobistych preferencji sprzedazowych

Ty chyba nie czytasz co piszesz.co zmienia w Twoim życiu że ktoś sprzedał drożej czy taniej, czy komuś opierdolili 100 kg czy nie?i gdzie ja napisałem że ja tak sprzedaje?pisze to tylko po to bo byś chciał żeby każdy się wyspowiadał ze swojej sprzedaży bo nie wystarczy jak napisze cene i jaki region

aha i jeszcze jedno, co zrobiłeś z czasem zaoszczędzonym na napisaniu słowa Cb zamiast Ciebie?

Opublikowano
3 godziny temu, Ursus932 napisał:

A jak napisałem że 6,70 To nic mi nie napisali :/

Nie gadaj, pytałem kto cię tak skrzywdził :)

36 minut temu, ab23 napisał:

Ta dadzą 7 zł ja tu  k..wa zmowa cenowa  i jeszcze 10 procent a tu uczniowie człowiek  normalnie da ŻREĆ  panie 5 i niema o czym gadać

A z takich śledzi to pewna 20 pronynt co

IMG_20200619_190715.jpg

7,5 netto, -5 %. W poniedziałek auto u Ciebie;)

• Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, nexeqadore napisał:

Jaka waga tego byka

850 

Opublikowano
1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Wiesz jak działa szajka handlarzy? Żaden nie może wybić się z cena w dość sporym okręgu bo inaczej reszta wsadzi mu tak zwana świnie i tyle będzie miał z handlu.

jak się wychyli to przy najbliższej okazji wpie...l

• Haha 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

1 godzinę temu, JarekBazydlo napisał:

Wiesz jak działa szajka handlarzy? Żaden nie może wybić się z cena w dość sporym okręgu bo inaczej reszta wsadzi mu tak zwana świnie i tyle będzie miał z handlu.

jak się wychyli to przy najbliższej okazji wpie...l

Nie wpierdol. Inaczej to załatwiają że jak masz duży zapas kasy i znajomości to jeszcze jakoś dasz radę nie zbankrutować.

Opublikowano
1 godzinę temu, michalcium napisał:

Czyli wymyślona teoria takiej odpowiedzi się spodziewałem.

Zobacz same polubienia handlarzy :) Sami tu nie raz pisali jak to drugi handlarz zbankrutował bo dawał większe ceny za bydło. 

Opublikowano (edytowane)

Jak puści poubojowo to przy dzisiejszych cenach wyjdzie mu tyle na żywą ile AdamRo mu proponuje. Lepiej na żywca na eksport 

Edytowane przez zbitom793
Zdublowalo się
  • Haha 1
Opublikowano

I widzicie jakie to proste ? Tauzen na sztuce. Znam handlarzy którzy kupują po 500-600 sztuk w miesiącu x 1000 zł. Ładny zarobek, prawda ?

Ubojnia oczywiście jeszcze więcej zarabia.

• Haha 1
Opublikowano
7 godzin temu, AdamRo napisał:

I widzicie jakie to proste ? Tauzen na sztuce. Znam handlarzy którzy kupują po 500-600 sztuk w miesiącu x 1000 zł. Ładny zarobek, prawda ?

Ubojnia oczywiście jeszcze więcej zarabia.

Tyle myśle ze nie ma opcji żebyś zarobił tak łatwo, paliwo, ludzie, auto, podatek, ktoś musi to ubić.

Opublikowano

Towar jaki zaprezentował ab23 nie sprzedaję się od ręki. Trochę się pooglaszac  poczekać i oferta 8 .5 netto lub wyżej jest bardzo realna.ubojnie i handlarze też mają oferty dnia. Znajdzie się  kupiec co nie liczy grosikow bo mu partja fest towaru kulinarnego potrzebna 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v