Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 godziny temu, st220 napisał:

Sprzedaż ubiegły wtorek HF

byki.jpg

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Przepraszam, nie moglem inaczej zareagowac.

Bydlak po przejechaniu stracil skitke, na zakladzie go zwazyli, odjeli skitke i podali wybicie.

MISTRZOSTWO.

Opublikowano

St220 temu jeden chwali drugi się żali na wbcu.napisz ile dostałeś monet za kg zywca .jaka była waga brutto na podwórku?

Opublikowano

Czytam o cenach, mam na sprzedaż za miesiąc tylko 1 jałówkę, mała ale wiek..

Ale Ceny widzę biją rekordy , za to cielaki w takich cenach,że szok..., 

Toć to Siok żądać, za obesranego hfa 50 kg 800 zł..}

Opublikowano
Dnia 9.04.2020 o 07:37, DRIPOL napisał:

Dla informacji

Skóra z cielęcia 5 zł/szt

skóra z byka 20zł/szt lub 0,40 gr/kg

skóra z jałówki i krowy na bakutil

Byk 6.50+vat

pamietam jeszcze czasy gdy skora byla po 6,5 zl za kg , czasami nawet na gowna nie odliczali....

najlepsze jest to ze na ubojni mieso  nie potanialo ani grosza...

Opublikowano
23 godziny temu, Robi666 napisał:

LEPIEJ NIE BĘDZIE, TEN TYDZIEŃ NIE BILI PRAWIE NASTĘPNY PO ŚWIĘTACH TEŻ BYK MA SPAŚĆ NA 4 ZL HF A MIĘSNY NA 5 ZŁ. INFO OD UBOJOWNI PRACOWNIKA KLASYFIKATORA... ŚWINIE SPADEK PRZEZ 3 DNI O 50 GR. 

Od jakiego  pajaca ty jesteś ? I ile ci płaci za propagande ? Kilka razy podałeś ceny z "pomorskiego" typowo z d*py wyjęte,  zaniżone o 1zł , ani razu nie usłyszałem odpowiedzi u kogo to ,  a znam wszystkich w rejonie.  Zachęcam raz jeszcze,  przestań siać panikę.  

• Like 4
  • Thanks 2
  • Haha 1
Opublikowano
33 minuty temu, Cybulek17 napisał:

Od jakiego  pajaca ty jesteś ? I ile ci płaci za propagande ? Kilka razy podałeś ceny z "pomorskiego" typowo z d*py wyjęte,  zaniżone o 1zł , ani razu nie usłyszałem odpowiedzi u kogo to ,  a znam wszystkich w rejonie.  Zachęcam raz jeszcze,  przestań siać panikę.  

Ty jesteś też zanizony, a co boisz się? To zobaczysz, niebawem co będzie! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v