Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
27 minut temu, zkordalski napisał:

kolega sprzedaje cielaki tygodniowe+ tylko że po miesnych bykach charoles angus mówi że płacą mu nawet teraz za takie cielaki 1200-1500zł fakt mówi że cielaki super ale tosz to szok ....hf opycha 600-800 zależy jaki duży 

To powiem Ci nie umie handlować . nie dawno jeden pod zdjęciem chwalił się że sprzedał handlarzowi zwykłego rw za 1400 . to znasz żona miała sprzedać 😏

Opublikowano
46 minut temu, logan3512 napisał:

Czyli miały powyżej 30 msc. ? Ile ważyły

Jeszcze nie przekroczone

Waga do 650 brutto

10 minut temu, debrzyna napisał:

Chyba coś dołożyła kupcowi tyle 😊 

Myślisz że  DAŁA  coś od siebie? 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Nie chciałem tego pisać ,Ale zastanawiałem się co mogła mu jeszcze dać 😎

Edytowane przez Gość
Opublikowano
4 godziny temu, tomcio124d napisał:

Koledzy ile teraz płacą za czysto rasowe limuze.

Proponują jak narazie 8zł netto moja waga i kasa pewna a za jałówki o 50gr mniej

Kto tak słabo płaci ?

6 godzin temu, 3in1 napisał:

Skoro się umowli że mu zostawi to według mnie nie jest normalne

Ale tu mowa o rezerwacji .. a wiadomo że nikt nie chce rezerwować do jutra skoro może sprzedać już dziś bo ma 10 telefonów .

Opublikowano
1 godzinę temu, soltys48 napisał:

Jeszcze nie przekroczone

Waga do 650 brutto

sołtys to powiec mu ze głodzi bydło gorzej niż ja))))))))

Opublikowano
9 godzin temu, kali2107 napisał:

skiba jak zwykle... cena najlepsza na pół kraju....

To sa normalne ceny jak ktos nie ma w planach 60-120 kg za***ac.

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
5 minut temu, Kentar napisał:

To sa normalne ceny jak ktos nie ma w planach 60-120 kg za***ac.

Kentar nie kłam )))) poprostu jesteś słaby negocjator i tyle))))) Tu jeden rolnik pisał ze pośrednik  co sprzedaje do wuja kretacza Biernackiego dał mu 8 zł za hf i to z jego wagi. Tak sie robi  interesy!!!!!!!!!!! 

Kentar ja mam pościgowe rasowe  renifery  pasione gałęziami dajesz 8,5 i są Twoje))))))))

Opublikowano
5 minut temu, AdamRo napisał:

Ile płacisz za U klasę byka, normalna waga i potrącenie ?

Nie bralem dawno U klasy, ale jak mialem kupic oferowalem 7,5 netto przy brudzie 7% z duzej wagi ale U klasy okazaly sie O klasami. I wiem, ze bym zarobil wtedy.

Mieszance Rkowe 7 netto brud 7%.

• Thanks 1
Opublikowano
11 minut temu, kanalia36 napisał:

Kentar nie kłam )))) poprostu jesteś słaby negocjator i tyle))))) Tu jeden rolnik pisał ze pośrednik  co sprzedaje do wuja kretacza Biernackiego dał mu 8 zł za hf i to z jego wagi. Tak sie robi  interesy!!!!!!!!!!! 

Kentar ja mam pościgowe rasowe  renifery  pasione gałęziami dajesz 8,5 i są Twoje))))))))

To jeszcze ich Sołtysowi nie sprzedałeś ??? Znając życie i Twoje myślenie to za kilka miesięcy będą biegały po Polsce jakieś krzyżówki Kanali36 z żubrami.

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, kanalia36 napisał:

Dam 8,50 ale przyjedzasz na rok myc samochody, sprzatac szope i pomagac przy zaladunkach.

Wyzywienie: bela siana na tydzien.

Czyli pewnie wiecej niz dajesz swojemu stadu. :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v