Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 godziny temu, soltys48 napisał:

Gdzie?

Znam ubojnie że do 30mies i mięso różnie, jedna do 510

Sołtys ty znasz Germański jezyk to bys mi ogarnął jakaś ubojnie u Niemca. Będę dę miał cale auto Lm nie długo. 

Opublikowano
55 minut temu, karolr2 napisał:

Sołtys ty znasz Germański jezyk to bys mi ogarnął jakaś ubojnie u Niemca. Będę dę miał cale auto Lm nie długo. 

Szukaj we Włoszech ubojni . Tam wyższe ceny niż u Niemca.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jak chcecie to mogę wrzucać cenę wbc z ubojni w germanii

1 godzinę temu, karolr2 napisał:

Znasz to za dużo powiedziane ,brat na ubojnie w Lindern wozi gaz a kolega resztki kontenerami odbiera na biogaz

Screenshot_20200113-134437_Google.jpg

Edytowane przez soltys48
Opublikowano

Do Niemca transport mam bez problemu i kasa pewniejsze  a   Włoch to wiadomo. W Szwecji też było by dobrze. 

Przed chwilą, soltys48 napisał:

Jak chcecie to mogę wrzucać cenę wbc z ubojni w germanii

Znasz to za dużo powiedziane ,brat na ubojnie w Linden wozi gaz a kolega resztki kontenerami odbiera na biogaz

To już jest jakiś punkt zaczepienia. Weź wrzuć te ceny.

Opublikowano
1 godzinę temu, karolr2 napisał:

Niemiec nie wezmie polskiego zywca .tam sie liczy wlasny rynek.mozesz miec i 4 kaniony.unijny wolny handel to mit.stara unia kazde scierwo moze wwiezc do polski ale nam nie dadza zarobic

Opublikowano
3 minuty temu, karolr2 napisał:

Świadectwo zdrowia i co więcej trzeba. 

Przecieraj szlaki jak tobie sie uda sprzedawac do krajow starej unii po ich stawkach na wbc bedziesz miljonerem.tysiace lm ktore czekaja na 10 zl zywcem naleza do ciebie

Opublikowano
2 minuty temu, Baks00 napisał:

Jak by to było takie  proste to czuje że  sołtys by wagonami wysylal bydlo...

Sołtys to by z całego forum kupował I heja na Germany ,Ale gdzieś już czytałem że to nie prosta sprawa

Opublikowano

Ja mam do Niemiec bliżej jak do Biernackiego i jakoś nikt z pośredników im nie wozi. U nich zasada jest taka że zjedzą największe gówno ale musi to być niemieckie gówno. U nas tylko zagraniczne lepsze.

Opublikowano

Czekam na info pierwszego eksprtu bydla zeznego do niemiec.tego nawet biernacki nie przelknie.juz widze mine Angeli 😁szybka djagnoza bydla i do utylizacji.jakto bez antybiotykow gmo i karmione trawa i kukurydza.kontener jak nic i koszt utylizacji na rolnika

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Dodaj nową pozycję...
v