News
-
Podobna zawartość
-
Przez GRAdrian
Jestem zainteresowany kupnem grimme dl 1500 ze stołem. Jeśli ktoś ma do sprzedania serdecznie zapraszam do kontaktu.
-
Przez Nikodem99
Ostatnio znalazłem film na którym moja uwagę zwrócił ogławiacz do liści buraka ale nie mogę się dowiedzieć jakiej to marki maszyna czy jednak jest to samoróbka? Możne ktoś z was już się spotkał z takim sprzętem?
-
Przez zibi0401
Witam jestem nowy kupiłem kombajn do ziemniaków hassia ze skrętną osią może na ktoś taki i się czy to rozwiązanie spisuje się na pochyłych polach?
-
Przez Rolniczka1991
Witajcie, mam do Was pytanie. Pilnie poszukujemy do naszego gospodarstwa części do kombajnu ziemniaczanego hassia mała, typ KRB. Znalazłam w zasadzie 2-3 miejsca w sieci, które mają ofertę części używanych, ale w zasadzie tylko taśmy.
Ja szukam obecnie do małego wałka przy sortowniku w tym kombajnie krążków i przekładek między nimi.
Krążki mają średnice 5,5 cm lub 6 cm, a także w środku metalowe kwadraty o boku 1,9 cm x 1,9 cm.
Czy kojarzy ktoś z Was, gdzie mogę takie kupić? Czy może ma ktoś z Wam do sprzedaży?
Dzięki za pomoc i wszystkie pomysły.
-
Przez Andrzej1234654
Drodzy Panowie, mam problem ze swoim kombajnem buraczanym. Otóż drżą rurki, burzy się olej i wolno podnosi się cała maszyna i kosz a klapa od zbiornika prawie wcale. Co jest przyczyną?
-