Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Cennik fetorka w markach niemieckich z 198 Któregoś roku.

Opublikowano
12 minut temu, rafix255 napisał:

Co to jest bo słabo widać

Cennik Zetora na to ja nie poradzę. Nie wiem jak  mam to zdjęcie robić aby było wyraźniejsze.

9 minut temu, Partyzant85 napisał:

Cennik fetorka w markach niemieckich z 198 Któregoś roku.

Dokładnie z 84.

Ciekawe jaka była cena marki wówczas.

Opublikowano (edytowane)

edit 😂

Edytowane przez Partyzant85
Opublikowano

Wy też widzita szatana w jej oczach? A kysz maro nieczysta w otchłań piekieł !!!

Opublikowano

Irańskie media podają, że irańskie myśliwce wystartowały ze swoich baz

Opublikowano

Ta chyba sól i mąkę oraz ziemiankę dziadkową posprzątać.

Opublikowano
9 godzin temu, rafix255 napisał:

a ty jak myslisz zrobic taka przyczepę nawet sztywna i kupic bez papierów warto czy lepeij nie?? Gość kasuje gospodarkę i dlatego ucieka z maszynami, w niedziele pojadę zobaczyć co jeszcze opycha

O ile moje jednoosiowki idą bez kwitów bo tutaj za dużego wyboru nie ma, o tyle dwuosiowych jest multum, z kwitem, bezz po remoncie, przed remontem, jak kto chce. Jedyne co to jeśli masz do niej kwit to można w to iść, ale tylko dla siebie. Remont przyczepy dwuosiowej na handel która nie ma kwitów to bezsens. Moim zdaniem

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v