Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
7 minut temu, Mikruss napisał:

zapewne jak w kilku by sie nim zajeli to rura by mu zmiekla....

Ale zeby prawnie nic nie dalo rade zrobic to jaja jak w kabarecie....

I kilku nie dało rady kasy odzyskać, pomocy szukali u INNYCH ludzi i skończyło sie na szpitalu a kasy nima

Opublikowano
5 godzin temu, mf362 napisał:

W USA tak sie bawią farmerzy 

Co to podwozie z jakiegoś wojskowego samochodu ? :D

Oglądałem już sporo filmików tego świra. Szkoda, że po odcięciu tyłu nie zrobił testu hamulców 😉

Ja kiedyś tak pociąłem starego Datsuna Chery (coś jak vw Golf). Kończył się zaraz za dźwignią biegów. Maska służyła jako płyta ślizgowa i była przywiązana drutem do resztki podłogi. Za siedzenie robiła kostka słomy. Super się tym jeździło w kontrolowanych poślizgach do czasu aż się zapomniałem i jadąc na jedynce z gazem w podłodze wcisnąłem hamulec...w przeciwieństwie do poślizgów mój lot nad kierownicą nie był kontrolowany 😃

Dnia 5.01.2020 o 11:55, bratrolnika napisał:

Podobno przez aplikacje jak ktoś pisze to nie można linka wkleić jako link, po zscytowaniu posta się pojawia już normalnie

Tylko jak od siebie wywożę, w drugą stronę nie zbieram

Spokojnie...jeszcze osiągniesz i ten poziom 😉

• Haha 2
Opublikowano
17 minut temu, Mikruss napisał:

zapewne jak w kilku by sie nim zajeli to rura by mu zmiekla....

Ale zeby prawnie nic nie dalo rade zrobic to jaja jak w kabarecie....

Jeśli gość robi to systematycznie i inteligentnie to już tych zaliczek trochę ma...a jak ma kasę to ma dobrego adwokata...czyli prawnie nikt mu nic w tym kraju nie zrobi...

• Like 1
Opublikowano

To są ludzie którzy dbają , powiem wiecej wręcz obrzydliwie dbają

T6 3 lata a dalej folia na siedzeniu i wszystkich wajchach , tylko jeden człowiek nim jeździ

Kupili na program wszystkie graty do niego wtedy a dopiero stare sprzedają -bo co by było jakby nowe nie chodziło??

• Haha 1
Opublikowano

No okazyjne sprzęty znikają bardzo szybko bo handlarze to chyba całą dobę prześwietlają olx i od razu kąski wyłapują. Raz znalazłem MTZ 82 z 1993 roku w super stanie za 14 tysięcy, ogłoszenie miało może pół godziny, odświeżyłem po kilku minutach żeby wziąć numer telefonu i już nieaktualne. 

Opublikowano

ktos wystawia ogłoszenie to nie śpi. Ja dzwonię do pół godziny od wystawienia ogłoszenia nawet o 3 w nocy.

Opublikowano

Handlarze robią wszystko żeby kupić, siedzą na olx non stop, więc jak coś w cenie to moment idzie.

5 minut temu, simson2812 napisał:

ja po 23 zobaczyłem świeże ogłoszenie beczkowoza w okolicy za grosze po 30min już ogłoszenie było nieaktualne, dzwonić o tej porze??? 

Opublikowano

no....

jak kupowałem pierwszą zwijkę pojawiło sie ogłoszenie  prasa po ok 700 kulek pieniądz śmieszny , dzwonię rano i info ,ze jak  zdążę szybciej przyjechać to mogę jechać

Rozsiewacz do nawozu podobnie, wystawiony późnym wieczorem  tylko tu byłem mądrzejszy i od razu telefon,że rano jestem i sie wtedy udało kupić fajnego brzega

Opublikowano
6 godzin temu, Bananek napisał:

szmergiel, proszę Cię, ostrzegaj zanim znów wrzucisz coś takiego.

Lub linki z ogłoszeniami aut... i to i tamto odpycha😀

Salma Hayek😍 Eva Longoria 😍Monika Belluci😍

Opublikowano (edytowane)

Kobyłka to miasto, może to jakiś komornik sprzedaje, dlatego dodzwonić się nie można, bo pracuje tylko 8-17 i wtedy telefon odbiera

A co do dzwonienia w nocy, kiedyś jakiś typ zza Łowicza po 22 dzwonił że po stopkę przyjedzie za pół godziny, ale czy mu za 100zl sprzedam....

Edytowane przez bratrolnika
  • Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, sladan napisał:

https://www.olx.pl/oferta/przyczepa-metaltech-db-10000-10-ton-2009r-CID757-IDD6IQC.html

Jak ktoś się dodzwoni to brać. Ja miałem chęć, ale nie da się skontaktować. Zapewne już ją jakiś handlarzyna na lawetę pakuje.

EDIT: chyba jakiś fejk, bo i rozrzutnik w śmiesznych pieniądzach się pojawił

jak malo trzeba myslec zeby wierzyc w takie ogloszenia i jeszcze tam dzwonic. oferta dla naiwniakow i dzieci

Opublikowano

Dzwoniłem, użytkownik prowadzi rozmowę, za chwilę informacja że mogę zadzwonić bo zakończył rozmowę. Więc chyba się da.

Opublikowano

jak sprzedawałem waidemana to w ciągu 5 min jak sie pojawiło ogłoszenie miałem kilka  tel ( to było śmieszne rozłączam sie i od razu odbieram ) i i jeden chciał mi kase na konto przelewać aby tylko on kupił to wycofałem ogłoszenie i sie umówiłem że o 6 rano bedzie i tak był a ogłoszenie w nocy dałem a on 400 km popędził 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v