Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Stan ładny ale warta góra 5tyś.Szukam takiej zabawki.

Wszyscy kombinują aby sprzedać ale z handlarzami jest tak ze jak coś nie sprzedadzą to przeprowadzają do innego handlarza maszynę w okolicach Zbuczyna to norma,czy auto z komisu do komisu i mówią świeżo sprowadzone ze niby nie przebrane bo jak soi jakiś czas to ludzie się zastanawiają dlaczego stoi, może ktoś coś zobaczył czego ja nie zobaczyłem i rozmaite myśli.

Edytowane przez Strongman
  • AgroTeam
Opublikowano
KlimekPL napisał:

A ile ona może ważyć i jakie zastosowanie ma te kółko?

Nie wiem jakie to talerze ale myślę że może nawet koło tony albo lepiej. To koło z tyłu jest od podnoszenia. Robi za podpore podczas uniesienia. Miałem podobna to kawał grzmot z niej był

Opublikowano (edytowane)
45 minut temu, jedrus2020 napisał:

kurna a z czym ta sadzarka taka cudowna ze musi kosztować tyle co 5 naszych polskich? Te talerze tyle usprawniają bo nie kumam.

Jest po prostu dobra i przyjemnie i sprawnie idzie robota,ziemniaki jak spadają to nie tak jak w niektórych ze jeden przeturla się do drugiego i w jednym miejscu są 2 na raz a potem dziura,a po niej równiutko jeden od drugiego,można sadzić wtedy rzadziej żeby większe urośli,no i talerze przykrywają mało ilością ziemi i ziemniak szybciej wschodzi,rozłączany napęd ze można jeden pusty zrobić na ścieżki.2 koła a w czeskiej jedno kopiujące na środku i jak luźny tuz to wychodzą krzywe rządki.

Edytowane przez Strongman
  • Like 1
Opublikowano
simson2812 napisał:

ciekawe czy z pniakiem handluje. a propo zamiany to również mogě zamienić koła bezdętkowe na coś ciekawego.

mam rozsiewacz 800L nordsten do naprawy może Cię interesuje lokalizacja LLU

Opublikowano

A słyszeliście sprzedaż na księdza, swego czasu jeździłem po komisach samochodowych i z jednego zabrali samochód i przewieźli do drugiego oczywiscie właściciela innego i nalepili rozmaitych znaczków religijnych, zawiesi różaniec na lusterku i zrobili z niego samochód księdza.Ach te handlarze.

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, bratrolnika napisał:

pracując na autokasacji znałem wszystkich, ale to wszystkich lokalnych handlarzy, co oni robili, jakie cuda, to by można było książkę napisać

Napisz ,będzie hit i zarobisz 😊

Opublikowano
bratrolnika napisał:

pracując na autokasacji znałem wszystkich, ale to wszystkich lokalnych handlarzy, co oni robili, jakie cuda, to by można było książkę napisać

To pisz 😀 może by był bestseller 😉 chętnie bym poczytał

Opublikowano
34 minuty temu, Ursus932 napisał:

Napisz ,będzie hit i zarobisz 😊

Brat bogaty to nie będzie bawił się w takie cóś. 😎

5 minut temu, bratrolnika napisał:

chyba w mordę

Morda nie szklanka nie potłucze się. 😉

Opublikowano
17 minut temu, bratrolnika napisał:

chyba w mordę

Oj tam ,możesz napisać pod innym nazwiskiem

Przed chwilą, bratrolnika napisał:

czy ja wiem czy taki bogaty, nie jeden tutaj ma ciągnik który jest wart więcej niż wszystko co mam

Może nie chodzi o bogactwo materialne 😏

Opublikowano (edytowane)
50 minut temu, Fifarifa napisał:

Ile mogę wołać zł, za papiery przyczepki 750 kg ?

Coś więcej o tej przyczepce?czy masz tablice, tabliczkę, ważne OC. Sam czy jakaś firmowa? Ostatnio szukałem, teść znalazł ale dmc tylko 480kg

Edytowane przez Belaruss820
Dodanie tekstu
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v