Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piękny9_9,Jak już bramy pootwierasz,zboże sprzedaż, to te nadstawki pomaluj,bo kolorystycznie silnie się gryzie.;). Adaś jak zawsze na straży,ale to nic ,słusznie. Moja wina😪

Opublikowano

FachoFcy :D Stare g..o sprzedałem za 4, fakt, że po remoncie. Za ten rozrzutnik 6-7 spokojnie możesz dać.

Opublikowano

W dobie wyskakujących blędów i blokując6ch się elektrozaworów pogermańcach  te ceny będą powdzechne jak chleb do kiełbasy.

Jeszcze ino musi upłynąć parę lat jak te dzisiejsze plastiki będą mieć po 5 lat+😁😁😁

Opublikowano

Kiedyśniejszy samochód w drodze ,, naprawił'',i pojechał,ale za to dzisiejszy wtyczka i do mnie mówi co mu jest. Już to nie wróci. Też bym wolał łatwiej,  No dobra,szanuję Twoją Rolnik postawę,Ciebie trudno nagiąć,ale tak szczerze,czy wydałbyś 30 tysięcy za 36 letniego boliłba?,z na dodatek w prezencie kabiną bunkrem ?,no dobra,bez kabiny.

Opublikowano
16 godzin temu, soltys48 napisał:

Takie info podał @robert55555 a On zazwyczaj ma sprawdzone info

Wczoraj było naliczanie pod zaliczki. Jak ktoś nie dostał niech dzowni do bo to się dowie czy załapał na zaliczki. 

Opublikowano

Wracając to tego niebieskiego rozrzutnika . Może i farba oryginał , bo faktycznie gość niedaleko ma w takim malowaniu . Dziwne jedynie że tabliczka trochę zamalowana . Idealna cena za niego to 8 tys . Obydwie strony powinny być zadowolone .

Opublikowano (edytowane)

Nawet handlarze podkreślają , że w pełni mechaniczny jak chcą szybko sprzedać . Będzie trzeba coś pomyśleć o trochę większym , ale po co mi bajery ?

Edytowane przez zetorki12
Opublikowano
Mikruss napisał:

10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Panie 3 zbiorniki wchodzi, pszenżyta to dobre 5 t to mało?

i jeszcze mi moze napiszesz ze bez nadstawek te 5 ton....

Wiele razy kupowałem zboże (pszenżyto) w taki 4tonowy to bez zakładek nigdy nie przekroczyło trzech ton

zetorki12 napisał:

Nawet handlarze podkreślają , że w pełni mechaniczny jak chcą szybko sprzedać . Będzie trzeba coś pomyśleć o trochę większym , ale po co mi bajery ?

lepiej uważaj bo Cię Ryszard namówi na łursusa i nick będziesz musiał zmienić na ursuski22 😉😀

Opublikowano
36 minut temu, robert55555 napisał:

Wczoraj było naliczanie pod zaliczki. Jak ktoś nie dostał niech dzowni do bo to się dowie czy załapał na zaliczki. 

A jeśli ktoś ma naliczone onw a reszty nie to czym to może być spowodowane?

Opublikowano
2 godziny temu, soltys48 napisał:

A jeśli ktoś ma naliczone onw a reszty nie to czym to może być spowodowane?

Mi powiedzieli że pomimo że ma ktoś kontrolę fotowa to onw powinien dostać 85% zaliczki a obszarowe to już nie dostanie raczej. Myślę że obszarowe to dopłaty są większe. A jak raport wyjdzie nie tak to zawsze mogą potrącić z dopłat obszarowych kasę jaką wypłacili z onw zaliczki. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Niektórzy nie rozumieją, że istnieje coś takiego jak inflacja. Do tego wieczne podwyżki nowych maszyn. Więc co się dziwicie, że taki rozrzutnik kosztuje 6-8 tysięcy, skoro nowy 3.5 tony z takiego Cynkometu kosztuje 25 klocków. A za ciapka woła się 15-20, bo byle gówno nowe kosztuje 120-130 i niczym nie przewyższa takiej 30-ki. Pokażcie mi takiego niebieskiego za 4k. Zaraz zabieram.

Opublikowano

3 lata temu kupiłem z teściem rozrzutnik z nadstawkami drewnianymi na kukurydzę i ostatnie dwa lata tylko to wozil. Daliśmy 5tys. Dodatkowo był odmalowany i nie miał luzów dużych,wiadomo jakieś tam są niewielkie. Adapter na łopatach. Jak szukaliśmy to facet miał na sprzedaż już unia brzeg zielony nie pamiętam z którego roku(coś początek produkcji)ale widać że mało używany,listwy i podłoga nie wytarta, to chciał za niego 3 lata temu 18tys.

Opublikowano
31 minut temu, TomiAgroKujawy napisał:

Niektórzy nie rozumieją, że istnieje coś takiego jak inflacja. Do tego wieczne podwyżki nowych maszyn. Więc co się dziwicie, że taki rozrzutnik kosztuje 6-8 tysięcy, skoro nowy 3.5 tony z takiego Cynkometu kosztuje 25 klocków. A za ciapka woła się 15-20, bo byle gówno nowe kosztuje 120-130 i niczym nie przewyższa takiej 30-ki. Pokażcie mi takiego niebieskiego za 4k. Zaraz zabieram.

A co ma inflacja do starego gówna.?? Chyba tylko tyle że chce sprzedać używany za te same pieniądze co wydał na zakup nowego😂

Opublikowano
7 godzin temu, TomiAgroKujawy napisał:

FachoFcy :D Stare g..o sprzedałem za 4, fakt, że po remoncie. Za ten rozrzutnik 6-7 spokojnie możesz dać.

Ty fachoffffcu chyba masz za dużo pieniędzy albo jesteś na bakier z ekonomią. Jestem pewien że za ten niebieski gównowóz więcej niż 5 nikt nie da.

Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik_z_Podkarpacia napisał:

A co ma inflacja do starego gówna.?? Chyba tylko tyle że chce sprzedać używany za te same pieniądze co wydał na zakup nowego😂

A te stare gówno "drogie" może dłużej chodzić te nowe z papieru sklejone 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v