Skocz do zawartości

Znalezione na allegro i nie tylko - 2019

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

A czemu taki kolor ? Nieużywany prawie i odmalowany ? Jaki adapter ? Jak naprawdę w lux stanie to Rysio ma rację .

Opublikowano
Przed chwilą, zetorki12 napisał:

Jak naprawdę w lux stanie to Rysio ma rację .

co z tego że lux stan i prawie nowy, to mała popierdziawka z tym zawieszeniem które co chwila ma luzy, dla dużego rolnika taki to za mały, mały to woli kupić taki za 3-4tys.zł, a nie za dychę, bo co mu po rozrzutniku na wieki, skoro nie wiadomo czy będzie miał nim co wozić za kilka lat

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

No ja bym swego za 10 nie sprzedał, no już ze 4 lat gnoju nie woził ale stoi z owsem, za magazyn robi.

Nie no z gnojem to się rozpędziłem,

Aż tak czas szybko nie leci 

Zerknąłem w papiery to 11.10 16 ostatnią maciorę sprzedałem a w kwietniu 2017 ostatnie świnie, więc 2 lata temu był wywożony gnój.

Przecież ursus już go ciągał a kupiony w 2017.

Edytowane przez Rolnik1973
Złe obliczenia
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

No ja bym swego za 10 nie sprzedał, no już ze 4 lat gnoju nie woził ale stoi z owsem, za magazyn robi.

Drogawy ten mało pojemny,ale  ,,MOBILNY/'' BIN.

Edytowane przez kizak
Opublikowano
25 minut temu, zetorki12 napisał:

A czemu taki kolor ? Nieużywany prawie i odmalowany ? Jaki adapter ? Jak naprawdę w lux stanie to Rysio ma rację .

Z tego co mi wiadomo to kolor jest oryginał. 

Screenshot_20191121-054049.png

Opublikowano
Przed chwilą, Rolnik1973 napisał:

takiego jak twój to trzymać i nie sprzedawać, tyle ile byś chciał nikt ci nie da, a za pół darmo oddać to bez sensu

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, zycietoniejebajka1 napisał:

@korasss

Ile chce ten sprzedający za niego? Czy Ty jesteś sprzedającym? 

Ja się"czaje"żeby  go kupić a sprzedający nie bardzo chce go sprzedać i nie wie ile wsiąść.ot to jest w tym wszystkim problem.

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Panie 3 zbiorniki wchodzi, pszenżyta to dobre 5 t to mało?

U mnie w  podobnego za 2,5 tys podobnie wejdzie,a jeśli ma to robić za mobilny magazyn,to się wsypie w co jest . Mówiąc szczerze w tym roku miałem chęć zasypać paszowóz 8, zbożem z pola,i przywieżdz pod dmuchawę. Zasuwę do góry i taśmą w dmuchawę sru. A że zborze skosiłem na kiszonkę,to ani przyczepa,ani  paszowóz,ani rozżutniki nie nękane zostały.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez magik503
      Hej
      Chciałbym poznać waszą opinie na temat tego samochodu: http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?id=152997173
      Potrzebuję kupić jakiś samochód do jeżdżenia na uczelnie , mam troszkę daleko o pociągi nie jeżdżą już tak jaki kiedyś..
      Jakie są wasze opinie na temat tego Opla?
    • Przez Marcin821010
      Witam wszystkich,
      Mam pytanie gdzie w przyczepie Autosan D50 z 1990 r.  znajduje się tabliczka znamionowa i numery ramy
    • Przez Gremorg
      Witam, mam pytanie dotyczące obsługi, a konkretnie do czego służą te 3 przyciski w ładowarce Manitou MT 1740 SLT.
      Nie mam do niej instrukcji obsługi, a podczas pracy ciężko zaobserwować aby coś znacznie się zmieniało.
      Dzięki za pomoc i pozdrawiam !

• Przez Paweł8484
      Witam, Mam problem z ładowarką teleskopową manitou mt1135 rozrusznik kręci ale maszyna nie chce odpalić tak jak by była jakaś blokada. Wyświetla się czerwony trójkąt z wykrzyknikiem. Może ktoś coś wie coś na ten temat

• Przez Filip98
      Witam serdecznie,  poszukuje kompletną kabinę do kramera 612slx,  czy wiecie może gdzie udało by mi się kupić? Pozdrawiam serdecznie 
  • Dodaj nową pozycję...
v