Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

kurła to ja nawet "domowe" wigilii nie lubię a wy jeszcze sąsiedzką 😱

A to dlaczego ?

Opublikowano
7 minut temu, Rolnik7343 napisał:

Jakoś nie lubie tych wszystkich życzeń i siedzenia przy stole ze wszystkimi ;)

No nie wydajesz się odludkiem .

Opublikowano

Po Twoich wypowiedziach na temat ojca jakoś nie dziwie się 🤷‍♀️🤷‍♀️ nie wiem co chlopaki tacy zdziwieni 🤷‍♀️

Opublikowano
3 minuty temu, Paulina1985 napisał:

Po Twoich wypowiedziach na temat ojca jakoś nie dziwie się 🤷‍♀️🤷‍♀️ nie wiem co chlopaki tacy zdziwieni 🤷‍♀️

nie możem siedzieć przy jednym stole bo się pogryziem 😂

Opublikowano

nooo o to to to...Szkoda! no ale co zrobisz jak nic nie zrobisz 😁  Za bardzo podobne macie charaktery, genów się nie wyprzesz. Ja też u mamy w odwiedzinach bylam i poltora dnia wystarczy 😅😅😅😅 kochajmy sie z daleka 🥰

Opublikowano
1 minutę temu, radekz200 napisał:

Niedziela wieczór bez komentarzy tu to niedziela stracona 😂😂

co to jest wigilia sąsiedzka? Tzn jakaś w remizie czy jak?

to po prostu okazja aby sie napić  a trzeba to jakoś ładnie nazwać 

Opublikowano (edytowane)
Przed chwilą, Paulina1985 napisał:

i poltora dnia wystarczy

zależy czego i ile jakiej mocy choć już na samą myśli wydaje się że "mocna" jesteś w te klocki , strach do kieliszka z tobą siadać bo położysz jak ferdek kiepski kacapów 

Przed chwilą, Rolnik7343 napisał:

kurła to ja nawet "domowe" wigilii nie lubię a wy jeszcze sąsiedzką 😱

u nas firmowa w czwartek , pewnie jak co roq mnie nie bedzie , znajomy radził by nie chodzić , po co dzielić się opłatkiem i uściskiwać dłoń ze złodziejami i dorobkiewiczami/karierowiczami zza biurek/komputerów

i rację ma ,a chłop nie młody , syna w moim wieku ma i w firmie praktycznie od początku istnienia jeszcze w prl

a z tą rodzinną wigilią to wiesz , im mniej ludzi przy stole tym jakoś smutniej się do niego dosiadać 

Edytowane przez Gość
Opublikowano

nooo o to to to...Szkoda! no ale co zrobisz jak nic nie zrobisz 😁  Za bardzo podobne macie charaktery, genów się nie wyprzesz. Ja też u mamy w odwiedzinach bylam i poltora dnia wystarczy 😅😅😅😅 kochajmy sie z daleka 🥰

Mówisz o swojej mamie czy mamusi (czyt. teściowej) 😂😂

Opublikowano (edytowane)

Za bardzo podobne macie charaktery, genów się nie wyprzesz

to u mnie w sumie to samo ,  te same geny to te same schematy zachowań/relacji oraz problemy w przyszłości 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
7 minut temu, rogaliq napisał:

u nas firmowa w czwartek , pewnie jak co roq mnie nie bedzie , znajomy radził by nie chodzić , po co dzielić się opłatkiem i uściskiwać dłoń ze złodziejami i dorobkiewiczami/karierowiczami zza biurek/komputerów

i rację ma ,a chłop nie młody , syna w moim wieku ma i w firmie praktyczie od początku

a z tą rodzinną wigilią to wiesz , im mniej ludzi przy stole tym jakoś smutniej się do niego dosiadać 

nie zaponij kto ci daje wypłate co miesiąc

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, radekz200 napisał:

Mówisz o swojej mamie czy mamusi (czyt. teściowej) 😂😂

mama jest tylko jedna 🙄

16 minut temu, rogaliq napisał:

zależy czego i ile jakiej mocy choć już na samą myśli wydaje się że "mocna" jesteś w te klocki , strach do kieliszka z tobą siadać bo położysz jak ferdek kiepski kacapów 

Jezu...🤦‍♀️ za kogo Ty mnie masz 😭😭😭😭😭😱

Edytowane przez Gość
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v