Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano (edytowane)

🤣🤣🤣 ja już za stara jestem żeby czuć się niezrecznie przy jakichkolwiek prezentach 🤣🤣🤣 mój maż romantycznie mi kupił tydzień temu pralkę i suszarkę...🤣 bez okazji !!! 🤣🤣🤣

Edytowane przez Gość
znowu by się czepiali ...
Opublikowano
14 minut temu, Paulina1985 napisał:

konia, plus stajnia, plus porządnie ogrodzony wybieg 🤷‍♀️

A nie lepiej zabrać kobietę do restauracji? Każdy lubi jedzonko i nikt nie odmówi 😁 a przy okazji przez żołądek do serca 🤣

Opublikowano

pranie jak pranie, najgorsze rozwieszanie !!!!!! 🤦‍♀️

@rolnik115 kolację to się zje, konik zostanie 🥰

Opublikowano

Ja jestem leniwa 🤣 od uprania do rozwieszenia mija czasem 24h 🤣 poprzedzone kolejnym plukaniem 🤣 o tak zawsze 😪😪😪

Opublikowano
1 minutę temu, rolnik115 napisał:

Paulina mąż to wgl o Ciebie nie dba... Jak wie że lubisz leniuszkowac to mógł kupić pralkosuszarkę dopiero by zyskał w Twoich oczach 🤣

Jeszcze niech jakąś fajną  gosposie zatrudni 😁

• Like 2
Opublikowano

ja już nic nie chcę 🤣 kupilam corce górę prezentów, niech mi wszyscy dadzą w swieta swięty spokój 🤣

2 minuty temu, Rolnik7343 napisał:

Jeszcze niech jakąś fajną  gosposie zatrudni 😁

czekalam na tako glupii komentarz od 10 minut 🤣

7 minut temu, rolnik115 napisał:

Paulina mąż to wgl o Ciebie nie dba... Jak wie że lubisz leniuszkowac to mógł kupić pralkosuszarkę dopiero by zyskał w Twoich oczach 🤣

pralkosuszarka to beznadzieja, zostalo to przedyskutowane.🤣

Opublikowano
49 minut temu, Paulina1985 napisał:

ja tam bym kwiatami nie pogardziła. uroki pierwszych miesiecy zakochania (albo zauroczenia) 🤣  Zaraz się dowiemy, ze wszyscy panowie na forum swoje małżonki i dziewczyny obdarowują bez okazji kwiatami 🤣

Moja ostatni raz ode mnie dostała kwiatki jak córkę mi urodziła

39 minut temu, Paulina1985 napisał:

konia, plus stajnia, plus porządnie ogrodzony wybieg 🤷‍♀️

Córcia sobie zażyczyła i ma.........a że jeszcze mała to i kuń mały:D

Opublikowano
28 minut temu, Paulina1985 napisał:

kupuj mnie 🤣🤣🤣🤣

😀

A masz zmywarkę, ale ogólnie idzie gwiazdka i Panowie pomyślcie o prezencie dla swoich Pań a ja bym proponował biżuterie, jakiś łańcuszek na szyje, zawieszkę do łańcuszka,kolczyki,lub łańcuszek na rękę, kobiety kochają takie rzeczy a wystarczy tylko pójść do jubilera, sam kocham złoto.

Opublikowano

@soltys48 o ja Cię za to szanuję !!!! mianuję Cię moim najlepszym funflem na AF za prezent dla córki 😁😁😁😁😁🤣

Opublikowano (edytowane)

I oto chodzi w tych błyskotkach, na pewno będzie zadowolona,W najgorszym przypadku 1gram złota złomu 130zł.

Znam ludzi co nawet to traktują jako inwestycję za powiedzmy 10-20lat.

Edytowane przez Strongman
Opublikowano

na pewno bedzie zadowolona...albo zamontuje Ci GPSa do samochodu i kontrolę na telefon 🤣🤣🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Paulina1985 napisał:

@soltys48 o ja Cię za to szanuję !!!! mianuję Cię moim najlepszym funflem na AF za prezent dla córki 😁😁😁😁😁🤣

Córkę mam jedną i co chce to ma

Najgorsze w tym jest to,ze szkapa doprowadza mnie do kurwicy zwłąszzca jak da nogę

Opublikowano
4 minuty temu, rolnik115 napisał:

W tym roku bym kolczyki kupił ale boje się że będzie wyglądać lepiej niż choinka

powieś na choince cukierki, to choć byś żonę całą ozłocił, to choinki nie przebije:D

Opublikowano

Bez urazy sołtys bo kiedyś jeździłem do panny i ona po paru latach mówi ze się nie żeni bo ma lepiej u ojca, bo ją tak rozpieszczał,a laska był niesamowita i minęło 10 lat i nadal jest Panno.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Belarusik
      Witam Uzgodniliśmy z kolegą @Mechanizatorem aby założyć tematy jakiego kawałka obcenie słychacie każdy rodzaj od Discopolo po muzykę klasyczną nie tak jak w temacie @Mechanizatora tylko wybrany rodzaj muzy.Oczywiście podajemy:
      -tytuł
      -wykonawce
      -link do utworu
      O tak :
      -Replay
      -Izay
      -http://www.youtube.com/watch?v=cu1QrBiXfoM

a w razie by ktoś słuchał cięższych rockowych dzwięków to zapraszam tutaj
      http://www.agrofoto.pl/forum/topic/24210-jakiego-utworu-obecnie-sluchacie
    • Gość
      Przez Gość
      Wszyscy wiemy o co chodzi. Rozmowy na temat programów rozrywkowych o rolnikach i nie tylko 🥳
    • Przez Marciano
      Czy posiada ktoś z Was serie filmów dokumentalnych z cyklu " czas na konytrowersyjny dokument - Złote łany"o rolnikach z Dolnego Śląska, ogladałem kiedysten serial na TVP1 ok 8 lat temu i bardzo chętnie obejzał bym to jeszcze raz, podejżewam ze nie tylko ja jeden. Jeśli ktos ma w swoich zasobach " ZŁote Łany" to bardzo prosze o kontakt i udostępnienie. Z góry dziekuje i pozdrawiam.
    • Przez Raczo
      Ostatnio zauważyłem, że muzyka tak lubiana na zabawach wiejskich jak Disco Polo zaczyna powracać do łask i przeżywa teraz swój renesans. Nawet jak byłem na giełdzie w Słomczynie to jeszcze kilka tygodni temu leciało tam same Techno i pokrewne, a teraz jak nie słychać Boys'ów to Akcent albo Toples. Co myślicie o tym rodzaju muzyki? Moim zdaniem to najlepsza muzyka na zabawy i imprezki w remizie :lol: .
    • Przez AugustBazy2
      Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasze doświadczenie obejmuje programowanie, uruchamianie exploitów i konfigurowanie ataków DDoS, baz danych, hakowanie WordPress Pharma, SEO i projektowanie stron internetowych, hosting i administrację serwerami, marketing i usługi hakerskie stron internetowych. Lubimy wyzwania związane z robieniem rzeczy, w których większość innych się poddaje.
      Przykłady:
      Ataki typu spear phishing w celu uzyskania kont wybranych celów. Łatwe odzyskiwanie haseł do kont większości sieci społecznościowych i zdalne sterowanie smartfonami. Hakowanie kont na Facebooku, Reddicie, Instagramie i Twitterze. Usuwanie rejestrów karnych, zwiększanie wyników kredytowych, zmiana oceny w szkole, śledzenie lokalizacji na żywo itp.
      Pełny pakiet: dostęp do urządzeń i kont osobistych lub firmowych oraz znajdowanie niezbędnych danych. Hakowanie serwerów internetowych, serwerów gier lub innej infrastruktury internetowej. Szpiegostwo przemysłowe, uzyskiwanie prywatnych informacji od kogoś. Nie mamy żadnych ograniczeń ani limitów co do rodzaju oferowanych przez nas prac i usług!

• Dodaj nową pozycję...
v