Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega w tym roku kupil 2 obrotowke do ciapka na reczny obrot i idzie jak burza. Z czesciami to nie wiem jak jest dostępność bo on sam sobie zrobi wszystkie czesci bo ma firme zwiazana z remontami rzeczy metalowych i sam sobie jak on to mowi ulepi czesci. Ziemia hobbystycznie. 

Opublikowano

Mam pług 2 skibowy Lemkena na ręcznym wywrocie, T-25 chodzi w nim dość dobrze. Części dorabia Firma w Bydgoszczy, cena dobra ale jakość taka sobie. W zeszłym roku robił mi lemiesze i płozy. Można też dokupić oryginały ale ceny zwalają z nóg.

Opublikowano
1 godzinę temu, Dontcry napisał:

Kolega w tym roku kupil 2 obrotowke do ciapka na reczny obrot i idzie jak burza. Z czesciami to nie wiem jak jest dostępność bo on sam sobie zrobi wszystkie czesci bo ma firme zwiazana z remontami rzeczy metalowych i sam sobie jak on to mowi ulepi czesci. Ziemia hobbystycznie. 

Co to za marka? 

Opublikowano
10 godzin temu, slawek99 napisał:

Mam pług 2 skibowy Lemkena na ręcznym wywrocie, T-25 chodzi w nim dość dobrze. Części dorabia Firma w Bydgoszczy, cena dobra ale jakość taka sobie. W zeszłym roku robił mi lemiesze i płozy. Można też dokupić oryginały ale ceny zwalają z nóg.

Ile orze na skibę jak 25KM idzie jak burza?

Opublikowano

Polecam ci Rabewerk taube 60 2x30, długo wahałem się czy kupić obrotówke do 3p ale po zmianie z grudziąckiego

na taki niebo a ziemia idzie leciutko, wszystkie el robocze dostepne. Było troche ustawiania go na początku ale jestem bardzo

zadowolony.

Opublikowano
Dnia 29.11.2019 o 23:26, jack2006 napisał:

Polecam ci Rabewerk taube 60 2x30, długo wahałem się czy kupić obrotówke do 3p ale po zmianie z grudziąckiego

na taki niebo a ziemia idzie leciutko, wszystkie el robocze dostepne. Było troche ustawiania go na początku ale jestem bardzo

zadowolony.

Gdzie kupiłeś swój pług? Bo ja już od początku roku szukam i bez skutku. Ile dałeś jeżeli można wiedzieć?

Opublikowano (edytowane)
Dnia 19.08.2020 o 20:17, tomn95 napisał:

Gdzie kupiłeś swój pług? Bo ja już od początku roku szukam i bez skutku. Ile dałeś jeżeli można wiedzieć?

Mój był wystawiony na OLX długi czas, nie widziałeś go?

3 godziny temu, 6465 napisał:

Jak działa mechaniczny obrót bo ja nigdy nie widział takiego? 

Łapiesz za dźwignię pociągasz i po wypionowaniu puszczasz i to wszystko. Jak dobrze ustawiony środek to całkiem lekko idzie. Można też przez linkę do kabiny.

Edytowane przez slawek99
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

O którym mówisz? 

3 godziny temu, jack2006 napisał:

Kupiłem na olx od handlarza, ale naprawde w super stanie, elementy robocze jak nowe, tylko zapinać o orać, dałem 3100 ale tak jak pisze gotowy do użytku.

Pamiętasz od kogo? 

Jaki kupiłeś? 

Edytowane przez tomn95