Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy mam problem z moim antaresem mianowicie po przekreceniu kluczyka przez pare sekund wzbudza sie ehr poczym pali sie kontrolka blokady i za kilka sekund gaśnie , wtedy panel ehr nie działa gdzie szukać przyczyny

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez malyradzio
      Witam,
      Proszę o pomoc ,mam problem z podnośnikiem ,mianowicie niema kompletnie zasilania w panelu EHR. Zgasł nagle podczas pracy ,nie świecą się żadne diody ,nie reaguje na przełączanie pozycji góra /dół ,nie reagują przełączniki na błotnikach.

• Przez grzybekkee
      Witam. Mam problem z nowo nabytym ciągnikiem Case 5130. Problem polega na tym, iż nie ma możliwości sterowania podnośnikiem, ani przyciskami na błotnikach, ani dźwignią na panelu. Sterować można jedynie joystickiem, lecz te sterowanie również jest zepsute, ponieważ na 5 z 6 pozycji podnosi, a w jednej pozycji opuszcza. Do tego pokrętło z trybami pracy można przekręcić o 360°. Aha, i ta kontrolka (N) ciągle mruga.

Poprzedni właściciel twierdzi, że problem pojawił się podczas regeneracji pompy, więc jest taka możliwość, że coś źle podczepił.
    • Przez Mf1990
      Witam Mam problem z ehr a mianowicie po odpaleniu ciagnika wszystko dziala cacy po jakiś 10 15 min przestaje dzialac ehr i przyciski na błotnikach  dodatkowa nagle sam przelaczyl z zająca na żółwia  i nie idzie przebić z powrotem na zająca .
    • Przez tadi77
      Witam mam taki problem z ehr Massey 4260 gdy chce podnieść podnośnik nagle gaśnie silnik znikają kontrolki ,stacyjka nie reaguje po chwili pojawiają się kontrolki mogę zapalić silnik wszystko ok,ale gdy znowu próbuje podniesc podnośnik po naciśnięciu przycisku silnik gasnie
    • Przez MICH4Ł
      Witam.
      Chciałbym się dowiedzieć ile kosztuje cały EHR do Fendt Farmer 311 turbomatik LSA jeżeli można oczywiście takie coś nabyć ?

• Dodaj nową pozycję...
v