John Deere 6400 - Hydraulika nie trzyma ?
Sprawdź John Deere 6400 - Hydraulika nie trzyma ? na AgroTesty.pl
John Deere 6400 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez Mateuszek12
Witam pomoże ktoś może miał ktoś problem tego typu. Niekce działać mi klimatyzacja w john deere 6910s co to może być za przyczyna.
-
Przez traktorzystaJakub7211
Witam, wycieka mi gdzieś płyn hamulcowy, cylinderki przejrzane i suche , żadnego wycieku zewnętrznego , przewody suche. Jedyne co mi zostało przejrzeć to ten układ co idzie na przyczepy. Robił to już ktoś ? wie jak to działa i jak się do tego zabrać ? bądź wie gdzie jeszcze ten płyn może uciekać ? -
Przez przemyslaw89
Witam, proszę o pomoc w analizie problemu. Ciągnik to Deutz Fahr Agroplus 100:
1. Wałek po włączeniu dźwigni na 540 lub 1000 kręci się - ale nie ma siły żeby napędzić jakąkolwiek maszynę.
2. Na wyświetlaczu obroty WOM wskazywane są cały czas, wydawałoby się poprawnie.
3. Na cewkę elektrozaworu nie dochodzi napięcie - po podaniu bezpośrednio - elektrozawór cyka, z tym że WOM dalej nie ciągnie, tylko się luźno kręci.
4. Przycisk w kabinie sprawny, kontrolka się zapala, sprawdzony elektrycznie, podmieniony - przedni napęd załącza.
5. Przyciski na błotnikach wcale nie reagują pomimo przyciskania/przytrzymywania.
Pierwsze podpięcie WOM po zakupie i okazuje się coś nie tak. Macie Panowie jakieś pomysły?
Sprawa elektryczna? Hydrauliczna? Czy raczej mechaniczna?
Za wszystkie pomysły i sugestie teraz z góry dziękuję😃 !!
-
Przez bialy1989
Witam. Poszukuję kogoś kto podłączy mi antenę Star fire 3000 jako antenę wysyłającą sygnał rtk na moim budynku. Chodzi też o zrobienie wiązki zasilajacej. Temat jest pilny bo wiosna się zbliża a gość który miał to zrobić nie odbiera telefonu. Pokryje koszty dojazdu,miejscowość Kowalewo Pomorskie. Pozdrawiam
-
Przez seba836
Rozleciało mi się orginalne radyjko w jelonku i myślę jakie kupić, co polecacie czy pierwsze lepsze. Chyba wszystkie będą pasowały czy nie?
-

Rekomendowane odpowiedzi
John deere 6210 nie działają półbiegi
John Deere 6195M I Vaderstad Cultus 300