opinie kosiarka dyskowa kuhn gmd 702
-
Podobna zawartość
-
Przez Ibrahim
Mam problem w doborze zgrabiarki. Chcę kupić „kołową” do C 330, a w ostateczności do Zetora 7011. Czy Kuhn GM 3501 to dobre rozwiązanie do ciapka?
-
Przez Baldek
Witam Wszystkich , chciałbym kupić pług obrotowy ,znalazłem kilka ogłoszeń kuhn ,powie mi ktoś czym różni się kuhn master 120 od kuhn MULTI master 120,121??? Czy polecacie kuhny czy inne marki???
-
Przez Gość
Witam, staje przed wyborem przedniej kosiarki czołowej dwóch renomowanych firm. Zastanawiam się nad claas disco 3200f activefloat lub krone easycut f320 również z hydrauliczny dociskiem. Proszę o wasze opinie.
-
Przez Marecki2922
Przedni TUZ zrobić w ciągniku to właściwie niewielki problem , trudniej jest z przednim WOM który w moim przypadku najbardziej przydałby się do kosiarki czołowej i tu mój pomysł ażeby zamontować na takiej kosiarce odpowiedni silnik spalinowy do jej napędzania .
Co o tym myślicie , jakieś sugestie a może już gdzieś widzieliście takie rozwiązanie ?
-
Przez grabaz
Witam wszystkich,
Poszukuje rozsiewacza Rauch, Kuhn MDS o ładowności 600 kg czyli modele z serii 60, a mianowicie modele 61,62 czy 65. Na stronach internetowych ciężko znaleźć a szukam już dłuższy czas. Może ktoś posiada taki na sprzedaż lub ewentualnie posiada namiary gdzie można dostać. W grę wchodzą województwa mazowieckie, podlaskie i lubelskie. Najlepiej coś blisko Siedlec, Białej Podlaskiej.
Chyba napisałem w nie dobrym wątku Temat przenoszę na Giełdę rolną.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Okablowanie opryskiwacza Nodet Kuhn
Claas Arion 630 Kuhn Varimaster 121