-
Podobna zawartość
-
Przez meld102
Witam. Mam problem ze swoją proxą. Mianowicie słynne świecące się C i piszczenie. Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o kodzie błędu - 3 razy zółw I raz żółw II. Przepracowane ma 800mtg chodzi bez tura. Problem pojawił się znikąd. Dzień wcześniej tretowała pryzmę, drugiego wywoziłem obornik. Na kolejny odpalam i błąd. Co do kalibracji też nie wiem jak to się robi, nigdzie nie mogę znaleźć takich info, na przeglądzie stwierdzili, że nie brak robić i nie pokazali. Wie ktoś może jak to się robi? I spis tych błędów może ma?
-
Przez center
Hey,
Kto mi podpowie skąd ten wyciek w zetorze 7211? czy to olej czy płyn ? pod ciągnikiem na kapane. Ubywa mi płynu hamulcowego ale prawy cylinderek nowy i przewód reszta sucho, lewy przewód suchy... Pod spodem prawa strona skrzyni mokra i spód. miedzy mostem a skrzynią.. z góry dekiel suchy, tylko dołek przy dźwigniach terenowe szosowe mokry. Czy może to cieknąć z dźwigienek bo jest na nich luz ?
Pozdrawiam!
-
Przez harny666
Witam,
Mam ciągnik Massey Ferguson 699 i wystąpił mi w nim problem, podczas ruszania do przodu bez włączonego przedniego napędu po przejechaniu ok 0,5 m, blokują mi się przednie koła i nie da rady jechać, po włączeniu przedniego napędu koła się nie blokują ale strasznie charczy przedni napęd
-
Przez Dz1kyy
Witam. Mam możliwość zakupu zetora 7011. Ciągnik znam od małego, należy do mojego wujka może mi go sprzedać po BARDZO atrakcyjnej cenie, ale jest on do remontu. chciał bym go kupić do ładowacza czołowego lecz przydał by mi się do niego przedni napęd. i tu pojawia się pytanie - czy da się założyć do niego napęd od ciężkiej seri zetora/ursusa? ostatnio kupowałem część obudowy do napędu w mojej 12, i w opisie było napisane, że pasuje ona do zetorów 6x45 i7x45 z ciężkimi mostami.
-
Przez ursusikc330m
Mam pytanie czy wyciągał ktoś już chłodnice cieczy silnika z Zetora Proximy Plus 110?Lekko się rosi gdzieś od góry i nie wiem czy się może przetarła o coś czy może puściła gdzieś na zgrzewie,albo może spróbować wsypać jakiegoś uszczelniacza i zobaczyć co się będzie działo
-

Rekomendowane odpowiedzi
john deere 2130 przedni naped
Zetor Proxima 85 power z pługiem akpil KM 80