Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez mag6
      czy ma ktoś schemat takiej instalacji ,mam problem z włączaniem napędu ,ktoś wie coś na ten temat
    • Przez rafalus8
      Panowie mam taki problem, otóż przepala mi bezpiecznik podczas odpalania ciągnika.
      Z tego co za zauważyłem odpowiedzialny również za kontrolki na tablicy i kierunkowskazy.
      Pomóżcie gdzie szukać przyczyny, może już ktoś miał podobny problem albo ma jakiś schemat tej instalacji.
      Dodam, że ciągnik zapala bez problemu, a bezpiecznik wybija po przekręceniu kluczyka. W pozycji 1 kierunkowskazy działają normalnie i kontrolki też świecą
    • Przez michu20
      wyczytałem w internecie ze zawieszenie paru kostek do wc na maszynie która zimuje odstrasza gryzonie które mogą poprzegryzac kable może ktoś praktykował takie coś a jak nie to może podzielcie się swoimi sposobami na pozbycie się tych nieproszonych gości
    • Przez t1o9m8e6k
      Witam!
      Bardzo proszę o podpowiedź w kwestii kupna instalacji elektrycznej do przyczepy D-47B (same przewody). W Internecie jest sporo stron na których można nabyć taką instalację, ale ja nie wiem, którą wybrać i czy one różnią się między sobą. Mam do podłączenia światła pozycyjne z przodu, a z tyłu mijania, stop, kierunkowskazy i wtykę do podłączenia drugiej przyczepy.
      Z góry dziękuję za odpowiedź.
      Pozdrawiam!
    • Przez przemoj1
      Witam. Mam pytanie czy kostka behaton 6cm spokojnie mi wystarczy na wyłożenie magazynu pod sprzęty typu przyczepy rolnicze 12 tonowe itp ?
      Jak radzicie lepiej wybrać grubszą kostkę czy ta wystarczy spokojnie wiedomo chodzi o koszty. Z tego co sam się orientuje to po 8 cm jeźdżą pełne samochody cięzarowe więc pod sprzęty rolnicze chyba 6 cm wystarczy spokojnie. Oczekuję na fachową odpowiedź
  • Dodaj nową pozycję...
v