Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

witam mam problem ze swoja renault 110-14  z   spomaganie  bo jak mam 1500 obrotów na silniku to działa a gdy zejdzie ponierzej 1500 obrotuw to jusz nie działa  spomaganie  a było wymieniane orbitrol i pompa na nowe 

Edytowane przez wolof25
Opublikowano

Napisz troche jaśniej - bo narazie to  sam sobie zadałeś pytanie czy było wymieniane

Opublikowano
Dnia 13.05.2019 o 19:41, tomek2201 napisał:

a podnośnik działa na niskich obrotach? może akumulator hydrauliczny się skończył?

a gdzie jest ten akumulator hydrauliczny w renulat 110-14

Dnia 13.05.2019 o 19:49, Partyzant85 napisał:

i wogóle co to za model

renulat110-14

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Kosciuszko81
      Witam jestem posiadaczem od niedawna pracy new holland Br 750 bez kompa,owijanie na dwa sznurki bez siadki. Przy otwieraniu komory włącza się owijanie czy to normalne! . TAK samo się dzieje jak mam balota mniejszego od 120 też się włącza owijanie jak opuszczam komorę. Proszę o poradę 
    • Przez Kuba84241
      Witam, mam problem z Claas Variant 280rc. Co może być przyczyną wadliwego docisku beli. Jak beluje to siłownik nie popuszcza docisku i wskazówka na manometrze idzie na czerwone a bela  ok. 20cm nie owinięta zbita że igły nie wbijesz. A gdy się podłączy na zwarcie kablem do elektrozaworu to siłownik popuszcza i pasy się luzują. Myślę że to elektronika bądź tzw. przekaźniki. Gdy zgadze ciągnik z włączonym komputerkiem to po lewej stronie coś brzęczy.
      Pomocy
    • Przez kowalc362
      Witam mam problem z prasa New Holland 268 super hayliner podczas prasowania wiąże ale gdy coś się jej odwidzi przestaje wiązać lub wiąże ale słabo i się kostka rozpada   jeśli wie ktoś co z tym zrobić prosił bym o pomoc 
    • Przez kowalc362
      Witam jaki ciągnik kupić mam 8 ha ale mam zamiar dokupić jeszcze 7 ha i zastanawiam się czy kupić usrusa c360 czy zetora 7211 teraz posiadam  ursusa c335m z turem jeśli by ktoś proponował jakiś  inny ciągnik chce coś kupić do 30 tys 

• Przez Makis2111111
      take jak na zdjeciu sa dobre na ciezke redziny?
      To bedzie jaka cylindryczna?

• Dodaj nową pozycję...
v